UPDATE CITY BLOGGING

Spa in Love: Απολαύστε με τον αγαπημένο σας μια μοναδική εμπειρία στο Hiltonia Spa


5 Φεβρουαρίου 2015

HILTONIA_MASSAGE.jpg

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και δεν έχετε παρά να γιορτάσετε με το ταίρι σας τον έρωτά σας κάνοντας κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά. Το luxury Hiltonia Spa σας χαρίζει μία μοναδική εμπειρία ανανέωσης και ευεξίας στις καλύτερες τιμές. Μη χάσετε την ευκαιρία να του δείξετε την αγάπη σας και να αναζωπυρώσετε τον έρωτα σας μέσα από τις στιγμές  χαλάρωσης κι αναζωογόνησης που θα απολαύσετε στον υπέροχο χώρο του Hiltonia Spa. Εναλλακτικά, μπορείτε να του χαρίσετε -αποκλειστικά για εκείνον- μία αξέχαστη spa εμπειρία ή να του ζητήσετε το ολοκληρωμένο πακέτο περιποίησης προσώπου και χαλαρωτικού μασάζ να είναι το δώρο σας για τον Άγιο Βαλεντίνο.

So Happy Together! Μια εμπειρία που θα απολαύσετε και οι δύο μαζί: €160 (αρχική τιμή €320) Περιλαμβάνει: -Oriental Massage (60’) Χαλαρωτικό ανατολίτικο μασάζ  που πραγματοποιείται με ένα αρωματικό «πέπλο» στο σώμα από άνθη τριαντάφυλλου και πορτοκαλιάς και το λάδι Huile Somptueuse® de l'Orient της Cinq Mondes, ένα μείγμα από ελαιόλαδο, σησαμέλαιο, λάδι αργκάν και αιθέρια έλαια από ευκάλυπτο, κέδρο και κανέλα. Το μασάζ αυτό προέρχεται από τη παράδοση του χαμάμ του Μαρόκου και γίνεται με αργές και βαθιές κινήσεις χαρίζοντας ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων στο κόσμο του “ Χίλιες και μια νύχτες”. -Ολοήμερη χρήση των εσωτερικών εγκαταστάσεων (εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ, υδρομασάζ)

HILTONIA_POOL

Adore him! Για τον αγαπημένο σας: €150 (αρχική τιμή €260) Περιλαμβάνει: -Mediterranean Wish – 4 Hand Massage (60’) Ένα ολιστικό μασάζ, που ξεκινά με το άγγιγμα πουγκιών και κινήσεις shiatsu δίνοντας αρμονία σε όλο το σώμα. Κατά τη διάρκεια αυτή, το καθαρό κερί που λιώνει είναι έτοιμο να δουλευτεί ως λάδι για τη μάλαξη. Επιλέξτε το άρωμα της αρεσκείας σας ανάμεσα σε εκχυλίσματα Ελιάς, Λεβάντας ή Κίτρου και απολαύστε το χαλαρωτικό τελετουργικό με δύο θεραπευτές και τέσσερα χέρια! -Ολοήμερη χρήση των εσωτερικών εγκαταστάσεων (εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ, υδρομασάζ)

HILTONIA_MASSAGE

Spoil her! Για την αγαπημένη σας: €130 (αρχική τιμή €240)

Περιλαμβάνει: -Tailor Made Facial Experience by Symmetria (45’) Μια θεραπεία που σχεδιάστηκε ειδικά για εσάς! Ο θεραπευτής σας θα ξεκινήσει εξετάζοντας τον τύπο της επιδερμίδας σας, για να επιλέξει το κατάλληλο πρωτόκολλο θεραπείας, βασισμένο στην προσωπικές σας ανάγκες: Ενυδάτωση, Καθαρισμό, Ανάπλαση. Αφεθείτε στην απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης από τους ειδικούς του Hiltonia Spa και τα δημοφιλή, ελληνικής προέλευσης καλλυντικά Symmetria. -Balinese Massage by Cinq Mondes (60’) Εμπνευσμένο από τη παράδοση του Μπαλί, αυτό το χαλαρωτικό μασάζ πραγματοποιείται με το “Baume Fondant aux NoixTropicales®”, ένα μείγμα ελαίων από τροπικούς καρπούς όπως καρύδα, λάδι tamanu, λάδι kemiri και εξευγενισμένο άρωμα του ξύλου gaiac, που χαρίζουν θρέψη και λάμψη στο δέρμα. Πρωτότυπος συνδυασμός διατάσεων του thai μασάζ και παραδοσιακών κινήσεων, ολοκληρώνεται με μασάζ κεφαλής μέσα σε μια πετσέτα για απόλυτη χαλάρωση. -Ολοήμερη χρήση των εσωτερικών εγκαταστάσεων (εσωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ, υδρομασάζ)

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 210 7281801. Τα πακέτα είναι διαθέσιμα για αγορά από την 1η  έως την 28η  Φεβρουαρίου 2015 και μπορούν να πραγματοποιηθούν έως και 3 μήνες από την ημερομηνία αγοράς