UPDATE CITY BLOGGING

Ένα ταξίδι αισθήσεων στο Era Nuts στο κέντρο της πόλης


7 Σεπτεμβρίου 2015

ERANUTS_HORIZ-980x658.jpg

Η έντονη μυρωδιά των μπαχαρικών και των ξηρών καρπών σε ελκύει από την ώρα που πλησιάζεις στο μαγαζί. Τα γεμάτα βάζα, τσουβάλια και ξύλινα καφάσια από αποξηραμένα φρούτα, εκλεκτές σοκολάτες, γλυκά του κουταλιού, βότανα και ότι άλλο μπορείς να βάλει ο νους σας δίνουν στο κατάστημα τα χρώματα της Ανατολής με τις αισθήσεις να διεγείρονται από τις έντονες μυρωδιές, τις ιδιαίτερες γεύσεις και τις ζεστές αποχρώσεις.

DSC_0225Το design στο εσωτερικό σε προσκαλεί να ανοίξεις κάθε βάζο και να ψαχουλέψεις όλα τα κουτάκια με τους ξηρούς καρπούς.

Στα Era Nuts συναντά κανείς μία πανδαισία από τους πιο συνηθισμένους ξηρούς καρπούς μέχρι τα σπάνια μπαχαρικά. Προτάσεις για κεράσματα και γευστικούς συνδυασμούς είναι διαθέσιμες και έτοιμες να ικανοποιήσουν και να αιφνιδιάσουν ακόμα και τους πιο “ψαγμένους” και απαιτητικούς ουρανίσκους.

nuts2Δεν μπορείς να μην δοκιμάσεις αυτές τις υπέροχες πλάκες σοκολάτας με λογής λογής ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα.

Η θρεπτική αξία των καρπών της φύσης παρέχεται από τα "Era Nuts" σε πολλές εκδοχές. Ακόμα και για όσους επιθυμούν κάτι περισσότερο, η ομάδα των "Era Nuts" δεν θα τους απογοητεύσει, αφού βρίσκεται σε μία αέναη αναζήτηση νέων υλικών, συνδυασμών και χρήσεών τους στη μαγειρική κι όχι μόνο. Κάθε επίσκεψη στα Era Nuts μπορεί να μετατραπεί με μία ξεχωριστή εμπειρία αισθήσεων της οποία μέρος μπορείτε να πάρετε μαζί σας στο σπίτι.

nuts

Δοκιμάστε το Summer Mix των "Era Nuts" και αφήστε τη γεύση σας να ξετρελαθεί με τα μικροσκοπικά λευκά κυβάκια καρύδας που ταιριάζουν απόλυτα με τα αποξηραμένα cranberries. Κόψτε ένα κομμάτι από την πλάκα σοκολάτας γάλακτος με αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς και αφήστε τα μπαχαρικά να κάνουν ξεχωριστά ακόμα και τα καθημερινά γεύματά σας.

DSC_0236

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα "Era Nuts" –αν δεν το έχετε κάνει ακόμα- και μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας την κάρτα του Secret Club η οποία θα σας δώσει έκπτωση 10% σε όλες τις αγορές σας.

Αν δεν είστε μέλος του Secret Club επωφεληθείτε από την καλοκαιρινή προσφορά και αποκτήστε μόνο με 20 ευρώ εδώ!

secret club card