UPDATE CITY BLOGGING

Γιορτινές προτάσεις από τα Ζαχαροπλαστεία Zuccherino


23 Δεκεμβρίου 2015

Χριστούγεννα σημαίνει λαμπερά στολίδια και στολισμένα δέντρα, κάλαντα, χαμογελαστά πρόσωπα, οικογενειακή θαλπωρή και φυσικά πολλά γλυκά.

Για τα φετινά Χριστούγεννα τα Ζαχαροπλαστεία Zuccherino είναι εδώ για να σας προσφέρουν γλυκές χριστουγεννιάτικες  απολαύσεις που θα συμπληρώσουν το εορταστικό σας τραπέζι. Οι νέες, χριστουγεννιάτικες συσκευασίες, σχεδιασμένες από την Kanella κρύβουν μέσα τους μικρούς γλυκούς θησαυρούς, μυρωδάτα μελομακάρονα, αφράτους κουραμπιέδες φτιαγμένους με φρέσκο βούτυρο και πασπαλισμένους με άχνη ζάχαρη, τραγανές δίπλες και πολλά ακόμα.

Τις γλυκές χριστουγεννιάτικες προτάσεις συμπληρώνουν ο κορμός ρόδι φτιαγμένος από φρέσκα ρόδια καθώς και η τούρτα κάστανο που θα απογειώσουν το εορταστικό σας τραπέζι και θα ξετρελάνουν τους καλεσμένους σας. Φυσικά, όλα σχεδόν τα παραπάνω μπορούν να παρασκευαστούν και χωρίς γλουτένη και θα τα βρείτε στα καταστήματα μας, διότι αυτά τα Χριστούγεννα κανείς δε θα μείνει παραπονεμένος.

Τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino, 28 χρόνια τώρα, είναι κοντά σας σε κάθε περίσταση.

??????????????

Το μυστικό της επιτυχίας τους, είναι τα φρέσκα και ποιοτικά υλικά, η εμπειρία, η αφοσίωση αλλά και η αγάπη τους για αυτό που κάνουν.

Καλά Χριστούγεννα με υγεία, χαμόγελα και μόνο όμορφες στιγμές!