UPDATE CITY BLOGGING

Agenda 6/7-13/7: Η Mαρίνα Σάττι στο Μέγαρο και ένα φεστιβάλ για vegans


6 Ιουλίου 2017

satticar-2.jpg

ΖΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ με τον ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: (αλφαβητικά)

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ

ΒΙΟΛΕΤΑ ΙΚΑΡΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΕΜΗ

ΜΕΛΙΝΑ ΤΑΝΑΓΡΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

και Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού Χορωδία Graduarti (Απόφοιτοι Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων)

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ που χρόνια τώρα προσφέρει βοήθεια με τις κινητοποιήσεις του, καλεί φέτος τον Διονύση Σαββόπουλο να ηγηθεί του μεγαλύτερου μουσικού γεγονότος του καλοκαιριού με στόχο την συγκέντρωση τροφίμων. Με ένα συμβολικό εισιτήριο ολίγων ευρώ και προσφορά τροφίμων, μας δίνεται η δυνατότητα να ζήσουμε μια πραγματικά μεγάλη συναυλία και ταυτοχρόνως να συμμετάσχουμε στην ευγενική προσπάθεια του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Ο Διονύσης Σαββόπουλος θα μας παρουσιάσει στο Καλλιμάρμαρο έναν γαλαξία από φωνές και τραγούδια, σε μια νύχτα σαν κι αυτές που μας χαρίζει πάνω από 50 χρόνια τώρα. Η προσδοκία όλων μας για τη συναυλία αυτή, είναι με όχημα τον πολιτισμό μας και μέσα από την καλλιτεχνική κατάθεση, να συγκεντρωθούν με την βοήθεια των χιλιάδων ή των δεκάδων χιλιάδων θεατών που ευελπιστώντας αναμένουμε, τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Θα είμαστε εκεί όλοι μαζί.

ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 6 ευρώ + προσφορά για τρόφιμα

Ταμείο: 8 ευρώ + τρόφιμα

Ορθίων Αρένα μπροστά στην σκηνή (ενιαία τιμή): 12 ευρώ + προσφορά για τρόφιμα

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Μαρίνα Σάττι + Fonέs

Τετάρτη 12 Ιουλίου 21:00

Ένα πρότζεκτ γένους θηλυκού στον Κήπο του Μεγάρου

Καλοκαιράκι στον Κήπο με τις Fonέs σημαίνει μουσικό ταξίδι από τα λίγα! Οκτώ δροσερά κορίτσια που αγαπούν τη μουσική από διάφορα μήκη και πλάτη του κόσμου, διαλέγουν μερικά από τα πιο όμορφα πολυφωνικά τραγούδια και φτάνουν στον Κήπο, την Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 9 μ.μ., με οδηγό τη Μαρίνα Σάττι, στη μοναδική της ζωντανή εμφάνιση στην Αθήνα φέτος το καλοκαίρι.

Τη βραδιά ανοίγουν οι Jusu Foli & Senegal Rhythm, τέσσερις καλλιτέχνες από τη Σενεγάλη και την Ελλάδα (Ndioba ngom, Αss Τhiam, Γιώργος Χριστάκης, Jeffree Diop) που πρεσβεύουν ότι όλα είναι ρυθμός και μουσική.

Τη σκυτάλη από τον χαρακτηριστικό ήχο των κρουστών της Δυτικής Αφρικής θα πάρουν οι 8 γυναικείες φωνές που εδώ και ένα χρόνο «σολάρουν» πάνω σε γνωστές και λιγότερο γνωστές αγαπημένες μελωδίες, φλερτάρουν με τα πνευστά και το μπάσο και μετατρέπουν κάθε εμφάνισή τους σε αληθινή γιορτή! Το τέλος της βραδιάς θα είναι λαμπερό, με τη Μαρίνα Σάττι να γράφει τον επίλογο της συναυλίας.

Fonέs

Ειρήνη Αραμπατζή, Ευγενία Λιάκου, Ερασμία Μαρκίδη, Άννη Ντουμούζη, Έλενα Παπαδημητρίου, Ελένη Ποζατζίδου, Βιργινία Φραγκούλατζη και Μαρίνα Σάττι.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Άγγελος Πολυχρόνου (κρουστά) Χάρης Χαραλάμπους (μπάσο) Σπύρος Νίκας (σαξόφωνο) Βασίλης Παναγιωτόπουλος (τρομπόνι) Μενέλαος Μωραΐτης (τούμπα)

Ενορχηστρώσεις : Αλέξανδρος Λιβιτσάνος, Κώστας Νικολόπουλος και Μαρίνα Σάττι

Συμπαραγωγή ΜΜΑ & PURE ART

Τιμές εισιτηρίων: 10 € (προπώληση), 12 € (αγορά την ημέρα της συναυλίας)

Η προπώληση των εισιτηρίων για τις εκδηλώσεις Ιουνίου-Ιουλίου στον Κήπο έχει ήδη αρχίσει.

Για περισσότερες πληροφορίες

210 72 82 333

Goran Bregovic & Wedding and Funeral Band

Πετρολούκας Χαλκιάς

Χωρίς πατρίδα και όρια...

Η Βαλκανική μουσική και η μουσική κληρονομιά της Ηπείρου στο Θέατρο Βράχων 14/07

opening act Gadjo Dilo

Ο διεθνούς φήμης συνθέτης που μας συγκίνησε με τις εξαιρετικές κινηματογραφικές μελωδίες του και τα διονυσιακά γλέντια του, ο Goran Bregovic, υπόσχεται ένα βράδυ που θα μας μείνει αξέχαστο με μουσικές και τραγούδια που ξεσηκώνουν! Πάντα μαζί με τους Wedding and Funeral Band θα μας ταξιδέψει στους ήχους των Βαλκανίων και θα συναντήσει για πρώτη φορά τον Πετρολούκα Χαλκιά, έναν από τους ζωντανούς μύθους της ελληνικής μουσικής κληρονομιάς. Tην Παρασκευή 14/07 στο Θέατρο Βράχων, δύο λάτρεις της παράδοσης θα πυροδοτήσουν μουσικές συγκινήσεις αναμειγνύοντας φαινομενικά διαφορετικά ακούσματα. Opening Act οι ταλαντούχοι Gadjo Dilo.

Vegan Life Festival Athens 2017

Μετά από την επιτυχία του 1ου vegan φεστιβάλ της Ελλάδας που διοργανώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο και το οποίο επισκέφτηκαν πάνω από 6.500 επισκέπτες σε μία μέρα, το Vegan Life Festival επιστρέφει για να δείξει στον κόσμο πως το να είσαι vegan είναι εύκολο, οικονομικό, διασκεδαστικό και έχει πάρα πολλά οφέλη σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια, ενημερωτικό υλικό, σταθερό χώρο με δραστηριότητες για παιδιά, έκθεση cruelty free και vegan προϊόντων, καθώς και vegan φαγητό που θα επιμεληθούν οι καλύτερες vegan και vegan friendly επιχειρήσεις εστίασης. Το Vegan Life Festival 2017 απευθύνεται σε όλους και όλες που ενδιαφέρονται για τον ειρηνικό vegan τρόπο ζωής, τα ζώα, το περιβάλλον, την υγεία τους και θέλουν να ενημερωθούν για τα πολλαπλά οφέλη του, τόσο από καταξιωμένους επιστήμονες όσο και από ενεργά μέλη της vegan κοινότητας στην Ελλάδα. Διάρκεια: 13:00 - 21:00 Χώρος - Αίθουσα: Μηχανουργείο (Δ12), Προαύλιο αίθουσας - Μηχανουργείο (Δ12), Αποθήκη (Δ9) (Δ9)

Full Moon Fiesta στην Τεχνόπολη

Η Μαρίζα Ρίζου με τη Big Band Δήμου Αθηναίων σε μια Full Moon Fiesta. Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων διοργανώνει μια jazz, swing, ρετρό και vintage Full Moon Fiesta. Ο νέος μουσικός θεσμός της Τεχνόπολης επανέρχεται με ένα πρόγραμμα που θα μετατρέψει το βράδυ της 9ης Ιουλίου σε γιορτή του καλοκαιριού. Η perfomer Μαρίζα Ρίζου συναντά την Big Band του Δήμου Αθηναίων σε ένα πρόγραμμα γεμάτο γνωστές επιτυχίες αλλά και δικά της τραγούδια ειδικά διασκευασμένα για τη βραδιά. Η φωνή της θα γίνει "ένα" με τον ήχο της Big Band του Δήμου Αθηναίων, που απαρτίζεται από Έλληνες σολίστ που διακρίνονται για την υψηλή δεξιοτεχνία τους στον αυτοσχεδιασμό, και την έχουν διευθύνει κορυφαίοι μαέστροι και συνθέτες της jazz. Νωρίτερα στη σκηνή θα εμφανιστούν οι Polkar, μια μουσική παρέα με άμεσες αναφορές στις παλιές Αθηναϊκές και Επτανησιακές καντάδες. Indie, country, rock, folk, gospel αλλά και pop μπλέκονται με μοναδικό τρόπο στον ήχο τους. Το άνοιγμα της (post-)vintage βραδιάς θα γίνει από τους Εκμέκ, το πρόγραμμα των οποίων περιλαμβάνει πάντα προκλητικά ετερόκλητες διασκευές από την ελληνική και την παγκόσμια δισκογραφία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα