UPDATE CITY BLOGGING

Μύρισε Χριστούγεννα, ώρα για διασκέδαση: πού θα πάμε αυτό το Σ/Κ.


8 Δεκεμβρίου 2017

girl-2931287-1280.jpg

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ
Το ΚΠΙΣΝ, φόρεσε τα γιορτινά του και μας περιμένει στον Χριστουγεννιάτικό του κόσμο. Τι θα βρούμε εκεί; Παγοδρόμιο πάνω στο κανάλι το οποίο θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, μουσικές από όλο τον κόσμο, προβολές χριστουγεννιάτικων ταινιων για όλη την οικογένεια, γιορτινά εργαστήρια, τον Διονύση Σαββόπουλο να αφηγείται το παραμύθι του Σιδερόγιαννου (21/12-4/1), συναυλίες με μουσική από τον Χάρι Πότερ (18-19/12), κ.α. Οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία κάνουν πικνίκ με τον Αϊ-Βασίλη, να χορέψουν κάτω από την ντισκομπάλα, αλλά και να πλέξουν ή να κεντήσουν παρέα με τη γιαγιά και τον παππού. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο ΚΠΙΣΝ.

The Christmas Factory
Για 5η χρονιά το μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρκο στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, ακόμα πιο λαμπερό και γιορτινό περιμένει μικρούς και μεγάλους έως και τις 7 Ιανουαρίου. Εργαστήρια, εκπλήξεις, νόστιμες λιχουδιές, εκδηλώσεις, παιχνίδια και περισσότερες δωρεάν δράσεις που περιλαμβάνονται στο εισιτήριο εισόδου. Για πρώτη φορά φέτος θα βρούμε και την Σχολή Μαγείας. Μαζί στο «The Christmas Factory» θα βρούμε και έναν νέο παιδότοπο, το «Μαγικό Δέντρο των Χριστουγέννων» 15 μέτρων, γεμάτο δώρα που μπορείτε να κερδίσετε μέσα από τον Τροχό της Τύχης που βρίσκεται σε αυτό, παγοδρόμιο 200 τ.μ., τρενάκι, ρόδα ύψους 20 μέτρων, καρουσέλ, escape room, χριστουγεννιάτικη αγορά μαγαζιά εστίασης, μουσικές εκδηλώσεις, θέατρο και άλλες εκπλήξεις. Και φέτος θα υπάρχουν περίπτερα Ιδρυμάτων με μοναδικά δώρα για τα Χριστούγεννα, τα οποία δίνουν τα έσοδά τους για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που έχουν ανάγκη.
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια δείτε εδώ

Santa Claus Kingdom
Ο τεράστιος χριστουγεννιάτικος πολυχώρος άνοιξε και φέτος τις πόρτες του στο M.E.C. Παιανίας μας περιμένει έως και την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου με δεκάδες παιχνίδια που αναμένεται να ενθουσιάσουν τους μικρούς επισκέπτες. Παραμυθένια ατμόσφαιρα, δημιουργικά και μουσικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, μάγοι με έξυπνα κόλπα, face painting, ακόμα και χριστουγεννιάτικη αγορά συνθέτουν έναν ιδανικό γιορτινό προορισμό διασκέδασης, για 6η συνεχή χρονιά. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το σπίτι του Αϊ Βασίλη ανάμεσα σε χιονισμένα δέντρα και παιχνίδια και περιτριγυρισμένο από το Εργαστήριο του, το Ταχυδρομείο, ένα μεγάλο έλκηθρο με δώρα και το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Εκεί θα βρίσκεται και ο Frodi ο χιονάνθρωπος, η Πριγκίπισσα Amelia, ο Noel το ξωτικό, ο Kubit ο Τάρανδος και ο Μάγος Lockey, ενώ η ομάδα «Πολύτεχνο» θα παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Οι περιπέτειες του Frodi στο Παγωμένο Βασίλειο 3: Τo Αστέρι των Χριστουγέννων». Οι μικροί επισκέπτες σίγουρα θα ενθουσιαστούν με την Καστροπολιτεία, τον Παγωμένο Βυθό, το Χριστουγεννιάτικο τρένο, το Μαγεμένο Δάσος, την Ξωτικο – Χώρα, το Noel’s Fun Land του Λούνα Παρκ, το Παγοδρόμιο των 300 τ.μ. στη Frodi’s Iceland με τις δυο χιονοτσουλήθρες, τον Παγωμένο «FROZEN» Στίβο Μάχης, τη Speed Land αλλά και το μεγαλύτερο παιδότοπο της πόλης.
Περισσότερες πληροφορίες και τιμές εισιτηρίων δείτε εδώ


Aidonakia Christmas Village
Για 7η συνεχή χρονιά το Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» στο Μαρούσι φορά και φέτος τα γιορτινά του, από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου. Τα παιδιά φέτος θα ξετρελαθούν με πίστα πατινάζ «Ιce Rollers», 3D Mapping προβολές, Ξωτικά, χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, face painting, ενώ για πρώτη φορά φέτος μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν τη θεατρική παράσταση «Το μαγικό ρολόι των Χριστουγέννων» με 3D mapping προβολή. Στα «Αηδονάκια» τους επισκέπτες περιμένει ακόμα το μαγικό σπίτι του Αϊ - Βασίλη που θα βρίσκεται εκεί με το έλκηθρο του, το Καραμελόσπιτο με πρωτότυπες λιχουδιές και το «Αηδονόμπαρο» με ζεστά ροφήματα, ο ανακαινισμένος, κλειστός πολυχώρος με παιδότοπο, καθιστικό και χώρος προβολής και φυσικά όλα τα κλασικά παιχνίδια του Λούνα Παρκ.

Περισσότερες πληροφορίες και τιμές εισιτηρίων δείτε εδώ

Το πάρκο του Αγιου Βασίλη στο Παλαιό Φάληρο

Το πάρκο υποδέχεται τον Άγιο Βασίλη δίνοντάς του το πιο ζεστό ξύλινο σπιτάκι. Εκεί θα έρθουν να τον καλωσορίσουν μάγοι, λαμπεροί ξυλοπόδαροι και ζογκλέρ, animater, θεατρικοί καλλιτέχνες, μικροί τραγουδιστές, ήρωες Χριστουγεννιάτικων παραμυθιών, χιονάνθρωποι αλλά και ο αγαπημένος εορταστικός καραγκιόζης για να γίνουν μια μεγάλη παρέα. Ακριβώς δίπλα του, στο πανέμορφα στολισμένο και μαγικό ταχυδρομείο, οι μικροί φίλοι θα στείλουν γράμματα και ευχές με τη βοήθεια των ξωτικών. Το χριστουγεννιάτικο, ονειρικό και παραμυθένιο τοπίο συμπληρώνουν τα στολισμένα σπιτάκια και η γιορτινή αγορά, γεμάτη με όλες τις λιχουδιές των ημερών, ζαχαρωτά, μαλλί της γριάς, ποπ-κορν, ντόντατ, τσουρέκια και δεκάδες ακόμα μικρά θαύματα! Το παραμύθι συνεχίζεται με το κλειστό παγοδρόμιο, τη φωταγωγημένη, τεράστια ρόδα λούνα- πάρκ, το λαμπερό καρουσέλ, αλλά και με την πρωτόγνωρη εμπειρία 7D cinema, για την απόλαυση των ταινιών σαν να βρίσκεσαι μέσα σε αυτές. Το τρελό bungee τραμπολίνο, το τορνέιντο (τολμηρό τρενάκι που σκαρφαλώνει άφοβα σε ανηφόρες και κατηφόρες, ξετρελαίνοντας τα παιδιά), το Πολικό Εξπρές που ταξιδεύει μέσα σ’ ένα παγωμένο σκηνικό της Αρκτικής (γεμάτο με παγόβουνα και χιονισμένα δέντρα), η υπέροχα στολισμένη φάτνη, καθώς και το ζεστό εστιατόριο – καφέ του Πάρκου, δημιουργούν το πιο ζωντανό σκηνικό των Χριστουγέννων με μελωδίες και γλυκές μυρωδιές.Η είσοδος στον χώρο είναι ελεύθερη. Πώληση εισιτήριων για το παγοδρόμιο και τα παιχνίδια στα ταμεία του πάρκου.

Δείτε πληροφορίες και το πρόγραμμα εδώ