UPDATE CITY BLOGGING

Εκδηλώσεις στην Αττική την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα


18 Φεβρουαρίου 2018

confetti-985152-960-720.jpg

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ενώ για σήμερα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, την Καθαρά Δευτέρα αναμένονται νεφώσεις σε όλη τη χώρα, ενώ βροχές θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά και από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά.

Σήμερα, τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, η καρδιά των εκδηλώσεων χτυπά, όπως κάθε χρόνο, στην Πλάκα και στις γύρω περιοχές. Από τις 11 το πρωί ο δήμος Αθηναίων έχει προγραμματίσει αποκριάτικη παρέλαση με τις «Μορφές Έκφρασης», με αφετηρία τον σταθμό του μετρό στην Ακρόπολη και κατάληξη την πλατεία Ψυρρή.

Σε αποκριάτικους ρυθμούς θα είναι και η φιλαρμονική ορχήστρα του δήμου από τις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Μερκούρη, Άνω Πετράλωνα και στην Αγ. Βαρβάρα, στον σταθμό του ΗΣΑΠ Άνω Πατησίων, ενώ παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα, οι λάτρεις του είδους θα απολαύσουν, στις 18:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» (Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης Θησείο) από το Ερευνητικό Κέντρο Ελληνικού Τραγουδήματος (ΕΡΚΕΤ).

Στον Δήμο Πειραιά οι αποκριάτικες εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα με παράλληλες εκδηλώσεις στο πνεύμα του Καρναβαλιού στον πεζόδρομο της Σωτήρος Διός, στην Αγίου Ελευθερίου και Σερίφου, στην Παλαμηδίου και Παύλου Μελά και με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Στις εκδηλώσεις συμμετέχει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα