UPDATE CITY BLOGGING

Netflix alert για το #BirdBoxChallenge: είναι άκρως επικίνδυνο


The Jennettes

4 Ιανουαρίου 2019

bird-box-008.jpg

Η νέα ταινία του Νetflix  "Bird Box" μόλις σημείωσε ένα νέο ρεκόρ για την πλατφόρμα καθώς μέσα σε μια εβδομάδα 45 εκατ. συνδρομητές την παρακολούθησαν. Πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι η Sandra Bullock και πρόκειται για ένα δραματικό θρίλερ βασισμένο στην ομότιτλη νουβέλα του Josh Malerman.

Το σενάριο αναφέρεται σε μία ιδιαίτερη μυστηριώδη δύναμη η οποία "κυκλοφορεί" στη γη και όποιος την αντικρίσει θα πεθάνει. Όποιος όμως θέλει να επιζήσει ενάντια σε αυτή τη δύναμη θα πρέπει να αποφύγει να έρθει κατά πρόσωπο μαζί της. Μια μητέρα, στην προκειμένη περίπτωση που την υποδύεται η Sandra Bullock, ξεκινά με τα δυο της παιδιά μία περιπέτεια μέσα στο δάσος με στόχο να αποφύγουν να έρθουν σε επαφή με αυτή την επικίνδυνη δύναμη. Ταξιδεύουν όμως με τα μάτια κλειστά και εκεί τα πράγματα περιπλέκουν ακόμη περισσότερο για τους κεντρικούς ήρωες.

Η τεράστια επιτυχία της ταινίας δημιούργησε αμέσως fans σε όλο τον κόσμο και ταυτισμένοι με το σενάριο, εφηύραν το «Bird Box challenge» πρόκειται για ένα challenge όπου τα άτομα δένουν τα μάτια τους με κάποιο μαντίλι και προσπαθούν να φέρουν σε πέρας τις καθημερινές τους δραστηριότητες, μιμούμενοι τους πρωταγωνιστές. Το challenge αυτό όμως είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο καθώς σημειωθήκαν αρκετά ατυχήματα.

Έτσι, ο επίσημος λογαριασμός του Netflix στο Twitter αντέδρασε αμέσως σε αυτό το νέο trend, δηλώνοντας με ένα tweet ότι: «Δεν το πιστεύουμε πως πρέπει να το πούμε αυτό, αλλά παρακαλούμε μην τραυματιστείτε προσπαθώντας να φέρετε σε πέρας το Bird Box Challenge». Δεν γνωρίζουμε πως ξεκίνησε όλο αυτό. Εκτιμούμε την αγάπη σας, αλλά το Αγόρι και το Κορίτσι της ταινίας έχουν μόνο μια ευχή για το 2019 και αυτή είναι να μην καταλήξετε στο νοσοκομείο εξαιτίας των memes» .

 

Στο twitter συνεχίζουν να ανεβάζουν σχετικά βίντεο αλλά και κωμικά για να διακωμωδήσουν το νέο trend που από ότι φαίνεται θα μας απασχολήσει τη νέα σεζόν.

 

Φυσικά η Elen Degeneres δε θα μπορούσε να μην κάνει και εκείνη tweet για τη νέα μανία του «Bird Box challenge».

 

Δείτε ακόμη:

Ιάπωνας καλλιτέχνης δημιουργεί υπέροχα αντικείμενα από παλιές συσκευασίες