UPDATE CITY BLOGGING

Salumeria - Osteria "Barolo": Το πρωινό που πρέπει να δοκιμάσετε


JTeam

13 Δεκεμβρίου 2021

image00026.jpg
Το μαγαζί που θα γίνει σίγουρα το στέκι σου, και όχι μόνο για τις γιορτές

Το "Barolo", το νέο στέκι του Παλαιού Ψυχικού που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή έχοντας αποκτήσει ήδη το δικό του φανατικό κοινό, υποδέχεται τις γιορτές με ένα νέο πρωινό μενού, το οποίο όπως και τα υπόλοιπα μενού του all day wine bistro φέρει την υπογραφή του γνωστού σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου.

image00082.jpeg

Από νωρίς το πρωί και μέχρι τη 1μμ μπορείτε να απολαύσετε μια ποικιλία από γευστικές επιλογές πρωινού και brunch, που ξεκινούν από υγιεινές και light προτάσεις για όσους προσέχουν την διατροφή τους, μέχρι πλούσια και χορταστικά πιάτα.

Έτσι, κάθε πρωί μπορείτε να ξεκινάτε την μέρα σας με αχνιστό καφέ, τον οποίο μπορείτε να συνοδεύσετε με ολόφρεσκα φρεσκοφουρνισμένα κρουασάν σε διάφορες γευστικές επιλογές: βουτύρου, vegan, με πραλίνα φουντουκιού, κρέμα λεμονιού ή βιενέζικο με σταφίδες. Ή μπορείτε να επιλέξετε μια από τις classic, healthy ή vegan επιλογές, οι οποίες εμπεριέχουν ένα πλήρες πρωινό για όλα τα γούστα.

image00034.jpeg

Και μιας και μιλάμε για πρόγευμα, δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν από το μενού τα αυγά, φτιαγμένα με όλους τους πιθανούς και απίθανους συνδυασμούς: open faced sandwich με αβοκάντο, σπιτικό καπνιστό σολομό, αυγό ποσέ και γλυκολέμονο, αυγά benedict σε κρουασάν βουτύρου με σολομό ή prosciutto cotto, στραπατσάδα με ντομάτα , βουβαλίσια μοτσαρέλα και βασιλικό, croque monsieur με prosciutto cotto και provolone, και αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές συνταγές με αυγά που συμπεριλαμβάνονται στο μενού.

image00020.jpeg

Οι προτάσεις φυσικά δεν σταματούν εκεί. Τα pancakes έχουν την τιμητική τους και είναι όλα πεντανόστιμα: pancakes με πραλίνα και φουντούκια, με μπανάνα, καραμέλα γάλακτος και καρπό κακάο, με λευκή σοκολάτα, βατόμουρο, γιαούρτι και βασιλικό. Και αν σας λείπει ενέργεια, σίγουρα το Acai bowl με φρέσκα φρούτα εποχής, αγαύη και σπιτικό superfood mix θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε.

image00018.jpeg

Φυσικά το Salumeria - Osteria "Barolo", είναι ένας προορισμός για όλες τις ώρες της ημέρας, είτε επιλέξετε να ξεκινήσετε εκεί την ημέρα σας τρώγοντας το πρωινό σας, είτε επιλέγοντας να γευματίσετε ή να δειπνήσετε ή και να απολαύσετε το κρασί σας ή ένα spritz. Μπορείτε ακόμη να συνδυάσετε την παρουσία σας εκεί με τα ψώνια σας από το πάντα ενημερωμένο τμήμα Delicatessen που συστεγάζεται με το εστιατόριο.

image00032.jpeg

Σημειώστε επίσης ότι στις 18, 24 & 31/12 το μεσημέρι το "Barolo", θα φιλοξενήσει ένα live trio το οποίο θα ντύσει μουσικά τις γιορτινές αυτές ημέρες με jazz και άλλα ακούσματα, ενώ το βράδυ των παραμονών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς το "Barolo" φοράει τα καλά του και ετοιμάζεται να σας υποδεχθεί για το ρεβεγιόν σας, με το μενού της κάθε βραδιάς να υπογράφει φυσικά ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου. Αλήθεια, μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερο προορισμό για τις ημέρες των εορτών;