UPDATE CITY BLOGGING

Plissken Festival 2022: Οι νέοι ήχοι στην Τεχνόπολη


JTeam

6 Ιουνίου 2022

Plissken Festival 2022: Οι νέοι ήχοι στην Τεχνόπολη
Το φεστιβάλ επιστρέφει με ένα από τα πιο δυνατά lineup του -και πάνω από 45 καλλιτέχνες σε 4 σκηνές, στις 12 και 13 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Μεγάλη μουσική ανάσα, φρέσκοι ήχοι και προτάσεις: Το Plissken όχι μόνο τηρεί την παράδοσή του και φέτος, αλλά “κατεβαίνει” με ένα line up που θα ζήλευαν μεγάλα φεστιβάλ εκεί έξω.

Είναι το Φεστιβάλ που κατ’ εξοχήν μας κρατάει σε επαφή με το παρόν της μουσικής, δίνοντας παράλληλα και σταθερά χώρο στις σκηνές του σε καλλιτέχνες με ιστορία, που έχουν αφήσει το στίγμα τους και επηρεάσει τις νεότερες γενιές. Ένα χορταστικό διήμερο και φέτος – 12 και 13 Ιουνίου –συμπυκνωμένης μουσικής εμπειρίας 2022. Πάνω από 45 καλλιτέχνες σε 4 σκηνές στην Τεχνόπολη.

Δυο πολύ μεγάλα ονόματα στον χώρο της ηλεκτρονικής / dance/ pop– ο Bonobo και ο Caribou εμφανίζονται headliners τις δύο μέρες. Μαζί με το ντουέτο των Polo&Pan και τα δυνατά χορευτικά vibes που φέρνουν μαζί –με hip hop σημαντικούς καλλιτέχνες, soul, electronic και DJsets, το διήμερο (του Αγίου Πνεύματος) προμηνύεται ‘καυτό’ και ιδού πάνω-κάτω οι λόγοι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr