UPDATE CITY BLOGGING

Όλη η Αθήνα μια Σκηνή: Αυλαία για τις δωρεάν εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων – Το πρόγραμμα της τελευταίας εβδομάδας


JTeam

21 Ιουλίου 2022

Όλη η Αθήνα μια Σκηνή: Αυλαία για τις δωρεάν εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων – Το πρόγραμμα της τελευταίας εβδομάδας
Το πρόγραμμα δωρεάν καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων, «Όλη η Αθήνα μια Σκηνή», ολοκληρώνεται την εβδομάδα 25-31 Ιουλίου, με μια σειρά παραστάσεων και συναυλιών στο Θέατρο Κολωνού και στο Γήπεδο Μπάσκετ Ελληνορώσων

Το φετινό καλοκαίρι ο Δήμος Αθηναίων προσέφερε πολιτισμό σε όλες και όλους, σε κάθε γειτονιά, μέσα από το πρόγραμμα «Όλη η Αθήνα μια Σκηνή*», που επιμελείται ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και το οποίο κορυφώνεται την εβδομάδα 25-31 Ιουλίου.

Από τις 18 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου, κοινό και καλλιτέχνες συναντιούνται σε 17 γειτονιές της πόλης σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες για το πιο απολαυστικό αθηναϊκό πολιτιστικό καλοκαίρι με περισσότερες από εβδομήντα (70) εκδηλώσεις.

Πρόγραμμα τελευταίας εβδομάδας 25-31 Ιουλίου

Το θέατρο Κολωνού συνεχίζει να αποτελεί βασικό σημείο συνάντησης, με αφετηρία τη μουσικοθεατρική παράσταση «Τα άνθη της καταστροφής» σε σκηνοθεσία Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη, που θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 25.7. Την θεατρική σκυτάλη παίρνει την Τετάρτη 27.7, το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν με την μουσικοθεατρική παράσταση «Οι Παστρικές» σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr