UPDATE CITY BLOGGING

Cine Πολεμικό Μουσείο: Ο νέος θερινός κινηματογράφος στο κέντρο της Αθήνας ανοίγει σήμερα τις πόρτες του


JTeam

28 Ιουλίου 2022

Cine Πολεμικό Μουσείο: Ο νέος θερινός κινηματογράφος στο κέντρο της Αθήνας ανοίγει σήμερα τις πόρτες του
Instagram/Cine Polemiko Mouseio
Ο νέος θερινός κινηματογράφος της Αθήνας υπόσχεται αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές

Όταν είναι καλοκαίρι, τα ιδανικά βράδια περιλαμβάνουν χαλάρωση, μία ωραία ταινία, λίγη μπίρα και τον ήχο των τζιτζικιών. Και πού θα τα βρεις όλα αυτά μαζί; Σε έναν από τους αμέτρητους θερινούς κινηματογράφους της πόλης.

Το new entry που ξεκινά τη λειτουργία του σήμερα, Πέμπτη 28 Ιουλίου, είναι το Cine Πολεμικό Μουσείο, που βρίσκεται εκεί που λέει το όνομά του. Στη Ριζάρη 2, δίπλα από το ομώνυμο μουσείο και το μετρό του Ευαγγελισμού. Η ιδέα και υλοποίηση ανήκει στους επιχειρηματίες Πάνο Παπαδάκο και Γιώργο Τσιτόπουλο, που έρχονται από τον χώρο της εστίασης.

Jenny.Gr
Λεωνίδας Τούμπανος

Οι πρώτες φωτογραφίες του χώρου, από το Αθηνόραμα, δείχνουν ένα εντυπωσιακό και αρκετά ευρύχωρο σινεμά, με 220 θέσεις και αρκετά τραπεζάκια. Περιβάλλεται από μπόλικο πράσινο, έχει πολύ ωραία αισθητική και η λογική του μπαρ δεν θα είναι αυτή που έχουμε συνηθίσει στους κινηματογράφους. Ετοιμάζεται πλήρες μενού, που θα επιμεληθεί γνωστός σεφ, μετατρέποντας την ταινία σε θερινό, σε μία high end εμπειρία.

Jenny.Gr
Λεωνίδας Τούμπανος

Για την αρχή της λειτουργίας του, η είσοδος στο Cine Πολεμικό Μουσείο θα ανέρχεται στα 12 ευρώ (και 7 ευρώ μειωμένο), μαζί με ένα δροσερό welcome drink. Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα μειωμένης τιμής για εκείνους που θα χρησιμοποιούν το parking δίπλα στο σινεμά καθώς και πρόσβαση σε ΑμεΑ.

Jenny.Gr
Λεωνίδας Τούμπανος

«Στόχος μας είναι να αυξήσουμε όσο περισσότερο γίνεται την αξία της κινηματογραφικής εμπειρίας και την άνεση του θεατή. Κάνουμε μικρές πινελιές προς αυτήν την κατεύθυνση διότι είναι μία από τις βασικές φιλοδοξίες μας. Δεν έχουμε όμως την ψευδαίσθηση πως ερχόμαστε για να ανατρέψουμε τα πράγματα. Γνωρίζουμε πως κάνουμε εγκαίνια σε μια δύσκολη συγκυρία, αφού βρισκόμαστε στη μέση της θερινής περιόδου. Ωστόσο έχουμε πολλά όνειρα για αυτό το σινεμά και ελπίζουμε να τα πραγματοποιήσουμε. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα περιβάλλον στο οποίο η κάθε ταινία θα είναι πρωταγωνιστής, ο κάθε επισκέπτης θα νιώθει οικειότητα και θα θελήσει να επισκεφθεί ξανά τον χώρο» δήλωσε ο κ.Τσιτόπουλος στο Αθηνόραμα.

Η πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του ανοίγει με το γαλλικό δράμα «Άιφελ» και την οικογενειακή κωμωδία «Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού».