UPDATE CITY BLOGGING

Ημέρα Μπύρας: Βρήκαμε, επισκεφτήκαμε και προτείνουμε ανεπιφύλακτα τις καλύτερες μπυραρίες της πόλης


JTeam

5 Αυγούστου 2022

Ημέρα Μπύρας: Βρήκαμε, επισκεφτήκαμε και προτείνουμε ανεπιφύλακτα τις καλύτερες μπυραρίες της πόλης
Παγκόσμια ημέρα μπύρας σήμερα κι εμείς ετοιμάσαμε έναν οδηγό, για εσένα που θέλεις να απολαύσεις την μπύρα σου στις πιο ψαγμένες μπυραρίες της πόλης

Η πρώτη Παρασκευή του Αυγούστου είναι επισήμως εδώ και αυτό σημαίνει ένα μόνο πράγμα: Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Μπύρας.

Η αλήθεια είναι ότι όσοι είναι λάτρεις της μπύρας, δεν χρειάζονται αφορμή για να «γιορτάσουν». Εμείς ωστόσο, επισκεφτήκαμε τις πιο ενδιαφέρουσες μπυραρίες της Αθήνας, αφενός για να δροσιστούμε από τον καύσωνα και αφετέρου για να σας προτείνουμε τις έξι αγαπημένες μας, με αφορμή την ημέρα.

Cheers to that, λοιπόν!

Arch Beer House

To Arch Beer House αποτελεί στέκι για πολλούς φανατικούς της μπύρας. Mε ιστορία τουλάχιστον 25 χρόνων, βρίσκεται στο κέντρο του Περιστερίου και ξεχωρίζει κυρίως για το ροκ ύφος του, την urban αισθητική του και την διακόσμηση που έχει επιρροές από Αμερική. Μπαίνοντας μέσα, τα μεγάλα μοναστηριακού τύπου τραπέζια, το καθένα από τα οποία φέρει το όνομα κάποιου ροκ συγκροτήματος, οι βιτρό λάμπες και τα δυο ξύλινα μπαρ αμέσως σε εντυπωσιάζουν. Οι μουσικές επιλογές όπως είναι μάλλον αναμενόμενο, κινούνται επίσης σε ροκ ρυθμούς που ταιριάζουν άλλωστε απόλυτα με το συνολικό στιλ του μαγαζιού. Περνώντας στον κατάλογο, οι επιλογές σε μπύρες που καλύπτουν κάθε γούστο είναι πολλές, με 180 φιάλες και πάνω από 20 βαρελίσιες -μάλιστα, η κάθε μπύρα σερβίρεται στο δικό της ποτήρι. Όσον αφορά το φαγητό, το επί 6 ώρες σιγοψημένο χοιρινό κότσι σε irish stout μπύρα, το τραγανό σνίτσελ με λευκή σάλτσα, καθώς και τα bourbon pork chops αποτελούν σίγουρα τις πιο επιτυχημένες σπεσιαλιτέ του. Κάτι ακόμα που κάνει την συγκεκριμένη μπυραρία μοναδική είναι οι θεματικές τις βραδιές, εμπνευσμένες από event αφιερωμένα στη μπύρα, όπως για παράδειγμα βραδιές αφιερωμένες σε ροκ συγκροτήματα όπως οι Iron Maiden.

Εθνικής Αντιστάσεως 91, Περιστέρι
Τηλέφωνο: 21 0575 2992

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr