UPDATE CITY BLOGGING

Cinnamon rolls: 6 διευθύνσεις για να δοκιμάσεις το must φθινοπωρινό γλυκό


JTeam

8 Οκτωβρίου 2022

Cinnamon rolls: 6 διευθύνσεις για να δοκιμάσεις το must φθινοπωρινό γλυκό
Τα cinnamon rolls, με προέλευση από την Βόρεια Ευρώπη, έχουν κατακτήσει και τις ελληνικές καρδιές. Εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα spots για να απολαύσετε το απόλυτο φθινοπωρινό γλυκό

Διανύοντας το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως το φθινόπωρο έφτασε για τα καλά και μαζί του και όλο το φθινοπωρινό «aesthetic», που τόσο μας αρέσει. Η φύση ντυμένη στα πορτοκαλί, βροχερά απογεύματα, ζεστός καφές, χουχουλιάρικα πουλόβερ, ένα καλό βιβλίο και αναμμένα αρωματικά κεριά να στολίζουν το σπίτι. Μπήκατε στο κλίμα;

Φυσικά, όταν μιλάμε για φθινόπωρο, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε και στα ρολάκια κανέλλας -κατά κόσμον cinnamon rolls– την αγαπημένη μας φθινοπωρινή λιχουδιά -την οποία μάλιστα γιορτάσαμε πριν λίγες μέρες, στις 4 Οκτωβρίου, την Ημέρα Cinnamon Roll.

Τα cinnamon rolls, με προέλευση από την Βόρεια Ευρώπη -κυρίως τις σκανδιναβικές χώρες- έχουν κατακτήσει τα τελευταία χρόνια και τις ελληνικές καρδιές, με την τσουρεκένια υφή τους και το φθινοπωρινό άρωμα κανέλας. Έτσι, όλο και περισσότερα μαγαζιά τα προσθέτουν στο μενού τους.

Εμείς, λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικά από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε σε μία σύντομη λίστα για μία άκρως φθινοπωρινή έξοδο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr