AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE CITY BLOGGING

Που θα φάμε καλά στην Αθήνα με λιγότερο από 10€


JTeam

6 Νοεμβρίου 2022

Που θα φάμε καλά στην Αθήνα με λιγότερο από 10€
Στο πνεύμα της εποχής, συγκεντρώσαμε μέρη όπου μπορείτε να φάτε το brunch ή το γεύμα σας με λιγότερο από 10€

«Το να τρως καλά είναι ενός είδους αυτοσεβασμός», λέει ένα διάσημο quote και εμείς θα συμφωνήσουμε. Οι έξοδοι για φαγητό -και καλό φαγητό- αποτελούν μία μορφή «φροντίδας προς τον εαυτό μας» και εμείς δεν θέλουμε να χάσουμε αυτή την “φροντίδα” για κανέναν λόγο.

Τώρα, λοιπόν, που ο χειμώνας ξεκινάει και τα έξοδα αρχίζουν σιγά-σιγά να αυξάνονται, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για να μην αποχωριστούμε την αγαπημένη μας συνήθεια. Εμείς, λοιπόν, συγκεντρώσαμε μέρη όπου μπορείτε να απολαύσετε brunch ή γεύμα με λιγότερο από 10€.

Bread and Roses

Όταν μιλάμε για μία low budget έξοδο, ένα μαγαζί που μας έρχεται στο μυαλό είναι το Bread and Roses στην Πλατεία Κάνιγγος. Μαγειρευτά φαγητά και μία ποικιλία ελληνικών και μεσογειακών γεύσεων, vegan επιλογές και όλα αυτά με λιγότερο από 10€. Πιο συγκεκριμένα, τα περισσότερα πιάτα του μαγαζιού κοστίζουν περίπου 7,5€. Έτσι, μπορούν να συνδυαστούν με μία σαλάτα στη μέση (3,4€) ή κάποιο αναψυκτικό.
Διεύθυνση: Πανεπιστημίου 64, Αθήνα 10677
Τηλέφωνο: 2103802898

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr