AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE CITY BLOGGING

Ο παράδεισος των bao: Που τρώμε τα πιο νόστιμα bao buns της πόλης;


JTeam

12 Νοεμβρίου 2022

Ο παράδεισος των bao: Που τρώμε τα πιο νόστιμα bao buns της πόλης;
Ανακαλύπτουμε μαζί τα spots με τα καλύτερα bao buns της πόλης, την street food πρόταση της ασιατικής κουζίνας που μας έχει κλέψει την καρδιά

Πριν από λίγα χρόνια, τα bao buns άρχισαν να εμφανίζονται στον αθηναϊκό γαστρονομικό χάρτη. Σιγά σιγά έγιναν ευρέως γνωστά και ιδιαίτερα δημοφιλή.

Πλέον, εν έτει 2022, τα ασιατικής προέλευσης ψωμάκια ατμού έχουν κατακτήσει και την ελληνική αγορά -όπως, άλλωστε, και τις καρδιές των foodies. Με διάφορες γεμίσεις και σε διάφορες παραλλαγές, πάμε να δούμε μερικά από τα καλύτερα bao buns της Αθήνας.

Tyler’s Bao

Η αγαπημένη “διαστημική μαϊμού” του street food, με την pop διάθεση και τα έντονα χρώματά της, εμφανίστηκε πριν λίγο καιρό στην Αθήνα, για να μας προτείνει μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες γευστικούς συνδυασμούς, με πρωταγωνιστές -φυσικά- τα bao buns. Η φιλοσοφία του μαγαζιού βασίζεται σε μία “burger-like” απόδοση των bao. Στο μενού, μάλιστα, μπορείτε να βρείτε τόσο vegeterian, όσο και vegan προτάσεις, ενώ υπάρχει και και γλυκιά bao bun παραλλαγή. Δική μας αγαπημένη πρόταση: το chicken bao, με κροκέτες mac and cheese από τα sides του μενού.

Διεύθυνση: Αρχελάου 14, Αθήνα 11635 | Φωκίωνος 8, Αθήνα 10563
Τηλέφωνο: 2114184068 | 2117507554

Διαβάστε την συνέχεια στο monopoli.gr