UPDATE CITY BLOGGING

Chocolate Fest '23: #ElaOpwsEisai στην Τεχνόπολη, για σοκολάτα και happenings


Κλέλια Φατούρου

9 Φεβρουαρίου 2023

Chocolate Fest '23: #ElaOpwsEisai στην Τεχνόπολη, για σοκολάτα και happenings
Είσαι έτοιμη για τη μεγαλύτερη γιορτή της σοκολάτας, 10-14 Φεβρουαρίου;

Η σοκολάτα θα έπρεπε να ανήκει στις βασικές απολαύσεις της ζωής, μαζί με το φαγητό, το σεξ και τον ύπνο. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο που είναι συνδεδεμένη με στιγμές γιορτής, χαράς, ενίοτε και ερωτικής απόλαυσης.

Σκέτη με το κουτάλι, συσκευασμένη από το περίπτερο, να γλασάρει όλα τα αγαπημένα μας γλυκά, γαρνιτούρα σε βάφλες, γέμιση σε κρέπες. Φαντασία και δημιουργικότητα να υπάρχει, και θα την απολαύσεις με όσους τρόπους θέλεις.

Μάλλον αυτό σκέφτηκε το Chocolate Fest, που ξεκίνησε το 2019, αμέσως πριν την καραντίνα, και φέτος επιστρέφει για 4η χρονιά, στο γνωστό μέρος, με το σωστό μήνυμα #ElaOpwsEisai. Στο Αμαξοστάσιο της Τεχνόπολης, από τις 10 έως τις 14 Φεβρουαρίου, θα μυρίσουν σοκολάτες, γλυκά, παγωτά και πάρα πολλές δραστηριότητες, για όλους.

Τα brands που θα βρεις στο φεστιβάλ

Από πού να ξεκινήσω; Αν νομίζεις ότι θα βρεις μόνο κλασικές σοκολάτες (που εννοείται ότι θα υπάρχουν), κάνεις λάθος. Και churros, και σοκολατένιες πίτσες, και burgers, και λουκουμάδες και όλα όσα εύχεσαι να υπήρχαν στο ψυγείο, όταν έχεις λιγούρες στις 2 τη νύχτα.

Ενδεικτικά, σε ενημερώνουμε ότι θα βρεις τα εξής: SOKOLATA Αγαπητός & Royal Deli, Pancake Factory & Choco Pizza & Choco Burger, Sweet Spoon athens, Λουκουμάδες Μποέμ, Parthenon Chocolates, Κakau Worship, Hurry Up Churros Edition, Γλυκό Καμινάδα, Βαφλοσουβλάκι, Μελένιες γεύσεις, Mellon shop, Holy Llama, CapCap Corner, Davinci Gelato, Athens Gents - Chocolate Bar.

Έτοιμη για Άγιο Βαλεντίνο;

Ε τώρα, σοκολάτα και Βαλεντίνος πάνε πακέτο. Δεν είναι ότι χρειάζεται να είσαι in a relationship για να το απολαύσεις, αλλά πάρε το ταίρι σου και πάρτε μέρος στα τέλεια challenges που θα γίνουν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.
Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή 10-11-12/2 | Από 19:00 ως 20:00

Challenge 1

2 ζευγάρια καταλαμβάνουν το stage. Έχουν 1 φουέ, 4 αυγά που πρέπει να χωρίσουν για να πάρουν τα ασπράδια, και 5 λεπτά για να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την πιο αφράτη και σφιχτή μαρέγκα όλων των εποχών.

Challenge 2

2 ζευγάρια, μια συνταγή και 4 λεπτά στο ρολόι. Ποιο ζευγάρι θα ετοιμάσει πιο γρήγορα λαχταριστό κορμό σοκολάτας;

Challenge 3

2 ζευγάρια και μια σειρά από υλικά σε διάφορες ποσότητες. Μπορεί να φτιάξει κανείς τούρτα σοκολάτα, 2 κιλών ακριβώς, με το μάτι; Όποι@ το κάνει πιο γρήγορα, ακριβέστερα και χωρίς ζυγαριά, κερδίζει!

Challenge 4

Cupcake στα τυφλά: 2 ζευγάρια, 4 cupcakes, και μαντήλια. Ο ένας έχει κλειστά τα μάτια και τα υλικά όλα μπροστά του. Ο άλλος τον κατευθύνει με τη φωνή του ώστε να το διακοσμήσει όσο καλύτερα μπορεί. Ο μεγάλος νικητής είναι αυτός που θα έχει το πιο ωραία διακοσμημένο cupcake (μπορεί και όχι).

Live μαγειρική με celebrity chefs και παιδικές δραστηριότητες

Αν είναι να μάθεις να φτιάχνεις κάτι γλυκό, τώρα είναι η ευκαιρία σου. Στο φεστιβάλ θα βρεις μερικούς αγαπημένους γνώριμους, όπως η Μαργαρίτα Νικολαίδη, η Madame Ginger και ο Χρήστος Βέργαδος. Παράλληλα, θα υπάρχουν και δράσεις για τα παιδιά, με μαγειρική, σοκολατένια αγάλματα, τραμπολίνο και άλλες εκπλήξεις.
Ανακύκλωσε τον πρώην σου

Όχι, δεν είναι αυτό που νομίζεις. Είναι εντελώς κυριολεκτικό. Έχεις ξεμείνει με τα ρούχα του πρώην σου, και ήρθε η ώρα να προχωρήσει; Φέρτα στο Chocolate Festival και βάλτα στους ειδικούς κάδους από τη Recycom. Άσε και κανένα ραβασάκι στον τοίχο post it. Μπορείς να βρεις τον επόμενο στο φεστιβάλ!

Εδώ θα βρεις εισιτήρια