UPDATE CITY BLOGGING

5 spots στην Αθήνα που σερβίρουν τα πιο ονειρεμένα pancakes


JTeam

18 Φεβρουαρίου 2023

5 spots στην Αθήνα που σερβίρουν τα πιο ονειρεμένα pancakes
Unsplash
Με την Παγκόσμια Ημέρα Pancakes να καταφθάνει, εμείς σας προτείνουμε πέντε αγαπημένα μας μαγαζιά, που σερβίρουν τα καλύτερα pancakes της πόλης.

Αυτή την Τρίτη (22 Φεβρουαρίου) γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Pancakes και, φυσικά, βρίσκουμε ακόμα έναν λόγο να απολαύσουμε το αγαπημένο brunch πιάτο. Τα pancakes, εδώ και λίγα χρόνια, έχουν λάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κουλτούρα του brunch, που έχει κατακτήσει και τη χώρα μας, αποτελώντας μία αγαπημένη πρόταση τόσο για τους λάτρεις του γλυκού, όσο και για εκείνους του αλμυρού. Έφτασε, λοιπόν, η ώρα να “καταθέσουμε” κι εμείς τις προτάσεις μας και να μιλήσουμε για 5 must visit μαγαζιά, για τα καλύτερα pancakes της πόλης.

Olivia’s Brother

Έχετε ακούσει για τα fluffy pancakes; Αν όχι, ψάξτε το! Η αγαπημένη νέα τάση στα pancakes, τα fluffy pancakes, που έχουν αποκτήσει φανατικούς οπαδούς ανά τον κόσμο (και έχουν κατακτήσει και τον κόσμο των social media) έχει έρθει στο Olivia’s Brother και μας περιμένει να τη δοκιμάσουμε. Τρεις fluffy τηγανίτες, με γλυκιά γαρνιτούρα -οι επιλογές του μαγαζιού είναι 2: με λευκή κρέμα και φρούτα του δάσους ή με σοκολάτα και μπισκότο- ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr