UPDATE CITY BLOGGING

Empowering Women by JennyGr: Η Πάττυ Πετροπούλου έρχεται για ένα ξεχωριστό μάθημα ενδυνάμωσης και αυτοεκτίμησης


JTeam

4 Μαΐου 2023

Empowering Women by JennyGr: Η Πάττυ Πετροπούλου έρχεται για ένα ξεχωριστό μάθημα ενδυνάμωσης και αυτοεκτίμησης
Η Πάττυ Πετροπούλου με Live Djing θα μας καθοδηγήσει να «σκανάρουμε» το σώμα και το συναίσθημά μας

Το Empowering Women by JennyGr επιστρέφει φέτος ανανεωμένο και στην πιο green εκδοχή του, τέσσερα χρόνια μετά το πρώτο επιτυχημένο workshop. Από τις 10:00 έως και τις 17:00 την Κυριακή 7 Μαΐου δίνουμε στον εαυτό μας την φροντίδα που του αξίζει, στo Anassa City Events, έναν χώρο με μοναδική αρχιτεκτονική, που συνδυάζει το φως και την διακριτική χλιδή.

Jenny.Gr

Από τις 15:50 έως και τις 16:30, θα καλλιεργήσουμε την ενδυνάμωση και την αυτοεκτίμηση. Με βασικό εργαλείο την σιωπηλή πρακτική των 5Rhythms®, συνοδεία μουσικής όλων των ειδών, η Πάττυ Πετροπούλου με Live Djing θα μας καθοδηγήσει να «σκανάρουμε» το σώμα και το συναίσθημά μας, να εκφράσουμε ό,τι ανακαλύψουμε, να αποδεσμευτούμε από ο,τι δεν εξυπηρετεί την εξέλιξή μας, να αισθανθούμε ανάλαφρες και να νιώσουμε την ηρεμία που φέρνει η αυτοαποδοχή και η γνώση του ότι δεν είμαστε μόνες.

Μαθαίνοντας να ανακαλύπτουμε τις ανάγκες μας, αναγνωρίζουμε την προέλευση των συναισθημάτων μας, επιλέγουμε να τα εκφράσουμε και αναπτύσσουμε την αυτοεκτίμησή μας. «Όταν επιλέγω εμένα, με ενδυναμώνω!», λέει η Πάττυ και στις 7 Μαΐου είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθεις σε επαφή με κάθε πλευρά του εαυτού σου και κάθε σου συναίσθημα.

Η Πάττυ Πετροπούλου, γεννήθηκε στην Πάτρα, σπούδασε ναυτιλιακά στο Λονδίνο και δούλεψε για χρόνια ως Υπεύθυνη Παραγωγής Συναυλιών και Φεστιβάλ στην Αθήνα.

Μοναδική ελληνίδα δασκάλα των 5Rhythms®, πιστοποιημένη στην Αμερική, ανακάλυψε και αποφάσισε να υπηρετήσει την πρακτική το 2011. Συνεχίζει να εκπαιδεύεται μέχρι σήμερα και διδάσκει σε Ελλάδα και Ευρώπη μαθήματα και σεμινάρια σε διαφορετικά γκρουπ, φεστιβάλ και εταιρίες. Επίσης συμμετέχει ως ομιλήτρια σε συνέδρια ενδυνάμωσης γυναικών στο επιχειρείν.

Ζει στην Πάτρα, εργάζεται παντού και θα χαρεί πολύ να κινηθεί μαζί σου!

Πληροφορίες για τα μαθήματα στο https://www.5rhythms.com/teachers/Patty++Petropoulou

Μην το χάσεις! Κλείσε το εισιτήριό σου εδώ.