UPDATE CITY BLOGGING

Release Athens 2023: Οι 4 συναυλίες που πραγματικά δεν πρέπει να χάσεις


JTeam

10 Ιουνίου 2023

Release Athens 2023: Οι 4 συναυλίες που πραγματικά δεν πρέπει να χάσεις
Όχι ένα, ούτε δύο αλλά τέσσερα live που θα δώσουν αυτό το «κάτι» στο καλοκαίρι σου

To Release Athens 2023 επιτέλους ξεκίνησε και, ήδη, είναι εντυπωσιακό. Η πρώτη φεστιβαλική μέρα ήταν metal, με τους Elysion από την Αθήνα, τους Insomnium που κάλεσαν στη σκηνή τον Σάκη Τόλη των Rotting Christ για να ερμηνεύσουν μαζί το White Christ, τους In Flames που επέστρεψαν στην Ελλάδα μετά από 23 χρόνια και τους Nightwish να κλείνουν τη βραδιά με τα σπουδαία κομμάτια τους.

Εμείς ξέρουμε ότι, ιδανικά, θα πήγαινες σε κάθε live. Επειδή κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να γίνει, παρακάτω σου δίνουμε τις 4 συναυλίες που δεν γίνεται να χάσεις φέτος.

Boy Harsher

Εκείνη, είναι η τραγουδίστρια και στιχουργός Jae Matthews. Εκείνος, είναι ο παραγωγός Augustus Muller. Μαζί, είναι οι Boy Harsher που, από το 2014 ως τώρα, δείχνουν πώς γίνονται το σύγχρονο darkwave και το industrial. Και το Σάββατο 15 Ιουλίου, μπορείς να τους δεις live στην Πλατεία Νερού – κλείσε εισιτήριο χθες.

Στέρεο Νόβα

Ακριβώς την ίδια μέρα που θα ακούσεις το Pain των Boy Harsher, θα ακούσεις και το Ταξίδι της Φάλαινας από Στέρεο Νόβα. Ο Κωνσταντίνος Β. και ο Μιχάλης Δ., που έκαναν ένα 20ετές διάλειμμα για να επιστρέψουν αναπάντεχα το 2018 και τώρα, το 2023, κυκλοφορούν ένα νέο single, έρχονται στη σκηνή της Πλατείας Νερού για να σου προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία.

Πάρε το εισιτήριό σου εδώ

Wu-Tang Clan

Από το Staten Island για το Release 2023, οι Wu-Tang Clan. Στις 27 Ιουλίου, τα άτομα που έφτασαν εκεί που είναι σήμερα χωρίς δισκογραφικές, κάνοντας αυτό που τους αρέσει, θα βρίσκονται στην Πλατεία Νερού. Κάθε live τους είναι οικογενειακή και δημοκρατική υπόθεση, με κάθε μέλος της ομάδας να αναλαμβάνει τα φωνητικά σύμφωνα με τη συνεισφορά του στα τραγούδια τους και, επιτέλους, μπορείς να τους δεις από κοντά, σε μία ιστορική εμφάνιση.

Πάρε το εισιτήριό σου εδώ

Wet Leg

Οι Wet Leg, δηλαδή η Rhian Teasdale και η Hester Chambers, είναι δύο φίλες που, το 2019, αποφάσισαν να φτιάξουν ένα ποπ συγκρότημα με βασικό κίνητρο tτη δωρεάν είσοδο στα μεγάλα φεστιβάλ της Βρετανίας. Μιλούν για σεξ, πάρτι, χωρισμούς (αγαπημένα όλα τους), τις έχει βάλει μέχρι κι ο Obama στην playlist με τα αγαπημένα τους, συμμετείχαν στην παγκόσμια περιοδεία του Harry Styles και τώρα, για πρώτη φορά, έρχονται στο Release Athens. Δεν γίνεται να μην τις δεις – το ξέρεις καλύτερα από εμάς.

Πάρε το εισιτήριό σου εδώ