UPDATE CITY BLOGGING

Η Γεωργία Λαλέ, παρά τη λογοκρισία, αναζητά «Αλκυονίδες μέρες» στο Bios


JTeam

30 Ιανουαρίου 2024

Η Γεωργία Λαλέ, παρά τη λογοκρισία, αναζητά «Αλκυονίδες μέρες» στο Bios
Με μια περφόρμανς η εικαστικός που έπεσε θύμα της λογοκριτικής νοοτροπίας του υπουργού Εξωτερικών, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για δωρεά σεντονιών πάνω στα οποία γυναίκες «θα έχουν ονειρευτεί έναν κόσμο ισότητας και δικαιοσύνης»

Η λογοκρισία που υπέστη το έργο της διά χειρός του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη δεν πτόησε την εικαστικό Γεωργία Λαλέ. Κάθε άλλο μάλιστα, αφού η δημιουργός της ροζ σημαίας που καθαιρέθηκε ανανεώνει την έκκλησή της για προσφορά σεντονιών από γυναίκες και θηλυκότητες, αυτή τη φορά στην Αθήνα.

Η Γεωργία Λαλέ θα βρεθεί αυτό το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, από τις 12.00-17.00, στο BIOS, της οδού Πειραιώς 84, όπου θα παρουσιάσει την performance «Αλκυονίδες μέρες». Σε αυτό το πλαίσιο, η εικαστικός κάνει ανοιχτό κάλεσμα για δωρεά σεντονιών κατά τη διάρκεια της performance.

Όπως σημειώνεται, «όλα τα μεγέθη, χρώματα και μοτίβα σεντονιών είναι δεκτά. Η μόνη προϋπόθεση είναι να τα έχουν χρησιμοποιήσει οι γυναίκες για την ανάπαυσή τους και να έχουν ονειρευτεί πάνω σε αυτά έναν κόσμο ισότητας και δικαιοσύνης».

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr