UPDATE #NOW

Το 2ο τεύχος του KOOL Magazine είναι ήδη διαθέσιμο


2 Φεβρουαρίου 2013

Το 1ο τεύχος του Kool, του πιο πλούσιου και διαδραστικού ελληνικού περιοδικού για tablet, κατάφερε μέσα σε λίγες ημέρες να αποκτήσει το δικό του κοινό. Με 18.000 downloads μέχρι στιγμής, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και κατέκτησε την πρώτη θέση των top charts στο ελληνικό app store.

Το 2ο τεύχος έρχεται ακόμα πιο δυναμικά, με περισσότερες εφαρμογές και εκπλήξεις. Στο «ζωντανό» εξώφυλλο και στο mini φιλμ που το συνοδεύει, πρωταγωνιστεί η Τόνια Σωτηροπούλου - η Ελληνίδα που βρέθηκε στο πλάι του 007 στο Skyfall. Στις επόμενες σελίδες, o Πάνος Μουζουράκης μοιράζεται on camera τα «βρώμικα» αστεία του, ο Χρήστος Βασιλόπουλος αφηγείται το αμερικάνικο όνειρο που ζει και «παίζει» στο mini video τους αγαπημένους του κακούς της μεγάλης οθόνης, και η Ρένα Δούρου ξαφνιάζει όταν παραδέχεται ότι γνωρίζει τα Manolo Blahnik. Η συναρπαστική ιστορία του Βαγγέλη Ρωχάμη ζωντανεύει ξανά, ενώ η περιπέτεια ενός Έλληνα μας ταξιδεύει στην κορυφή του κόσμου, στα Ιμαλάια με ένα εντυπωσιακό βίντεο και εικόνες που κόβουν την ανάσα.

Ακόμα, απόδραση στο Παρίσι, μόδα στα καφέ της πόλης, νυχτερινές προτάσεις με πολύ flirt, πώς να αποκτήσεις το στυλ του James Bond, και πολλά άλλα θέματα περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

Πατήστε, σύρετε, κάντε περιστροφή και απολαύστε βίντεο, εικόνες, φωτογραφίες, μουσική, γραφικά και animation κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας στο αγαπημένο σας θέμα!

Κατεβάστε το App στο iPad ή στο Android Tablet σας και επιλέξτε τα τεύχη που επιθυμείτε εντελώς δωρεάν!

KOOL, το ελληνικό περιοδικό για iOS & Android Tablets. Όταν το ακουμπάς, ζει…

Δείτε το “trailer” του δεύτερου τεύχους πατώντας εδώ.

Για να κατεβάσετε το περιοδικό πατήστε:Για iPad στο εικονίδιο παρακάτω: Για Android Tablet στο εικονίδιο παρακάτω: Facebook:facebook.com/KOOLthemagazine Twitter: twitter.com/KoolDigitalMag