UPDATE #NOW

Κατεβάστε το νέο τεύχος του KOOL Magazine


1 Νοεμβρίου 2013

1.jpg

Δωρεάν για 10ο μήνα στο iPad σας.

Στο 10ο τεύχος του KOOL magazine το «καλό κορίτσι», η Νάντια Μπουλέ κάνει πικάντικες ερωτικές αποκαλύψεις και λέει μόνο την αλήθεια και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης αναζητά την «Ελενίτσα» του και αποκαλύπτει τον πραγματικό του εαυτό.

Η πολυτάλαντη «Ladydust», το alter ego της Μαρίνας Τσιγονάκη, δε συμβιβάζεται και... αν και θεωρεί τον εαυτό της ανέραστο, έχει ερωτευθεί πολλές φορές και με γυναίκες!

Ο εικαστικός Αντωνάκης Χριστοδούλου μέσα από την τέχνη του εκφράζει μια ιδιαίτερη σχέση του μύθου και της πραγματικότητας.

Food: Κλασική συνταγή λαδερού αρακά από τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Μόδα: Χειμερινές προτάσεις για καθημερινές εμφανίσεις και τα απαραίτητα συστατικά για την αιώνια κομψότητα. Beauty: Ενυδάτωση για εκείνον... αλλά και εκείνη.

Fun: Πώς οι πρωταγωνίστριες του Disney Club κατέληξαν σε strip clubs? Επιστροφή στο πατρικό ... και μετά τι; Και no fun: Φάκελος φαλάκρα... τι φταίει τελικά;

Yummy: Γνωρίστε τα καλύτερα στέκια για original burger που θα σας γίνουν συνήθεια.

Θέμα: μια Αθήνα, όπως δεν την έχετε γνωρίσει, με τραβεστί, κλαρίνα και κουλουρτζίδες με πιστόλια!

Sex: τι διεγείρει τελικά τον άνθρωπο και με ποιο τρόπο;

Ακόμα αφιέρωμα στους κακούς της ιστορίας και extra τεστ «Πόσο κακός είσαι»;.

Τέλος, το Kool soundtrack του Νοεμβρίου και προτάσεις για να οργώσετε τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Πατήστε, σύρετε, κάντε περιστροφή και απολαύστε βίντεο, εικόνες, φωτογραφίες, μουσική, γραφικά και animation κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας στο αγαπημένο σας θέμα!

Κατεβάστε το App στο iPad σας και επιλέξτε τα τεύχη που επιθυμείτε εντελώς δωρεάν! KOOL, το ελληνικό περιοδικό για iOS & Android Tablets.

KOOL, Όταν το ακουμπάς, ζει…

Για να κατεβάσετε το περιοδικό πατήστε:

Για iPad στο εικονίδιο παρακάτω: Facebook:facebook.com/KOOLthemagazine Twitter: twitter.com/KoolDigitalMag Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.