UPDATE #NOW

Ένα τεράστιο κουτί Μακεδονικού Χαλβά στήθηκε για να γιορτάσει τα 90 του χρόνια


11 Μαρτίου 2014

Φέτος, ο Μακεδονικός Χαλβάς, το γλυκό που κάνει καλό, συμπληρώνει 90 χρόνια στην καρδιά και το τραπέζι μας και το γιόρτασε με έναν μοναδικό τρόπο: δημιουργώντας ένα τεράστιο κουτί Μακεδονικού Χαλβά, μέσα στο οποίο είδαμε και «γευτήκαμε» μοναδικές εμπειρίες!

Pop Up Store Μακεδονικού Χαλβά 5 (1)

Στην πρωτότυπη κατασκευή που φιλοξενήθηκε στο Athens Metro Mall, στον Άγ. Δημήτριο, για πέντε ημέρες, περισσότεροι από 120.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το αγαπημένο προϊόν, να μάθουν για την πορεία του μέσα στα χρόνια, να ενημερωθούν για τα οφέλη του στον οργανισμό μας και φυσικά να γευτούν τις αγαπημένες γεύσεις Μακεδονικού Χαλβά.

unnamed (3)

Γεύσεις που παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο μέσα σ’ ένα ταξίδι απόλαυσης, γνώσης και παράδοσης το οποίο ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη το 1924, όταν ο Ελευθέριος, ο Κωνσταντίνος και ο Σάββας Χαϊτογλου θέλησαν με όραμα και αφοσίωση να συνεχίσουν την παράδοση του παππού τους (που ήταν χαλβαδοποιός στη Μικρά Ασία) και άνοιξαν μια μικρή βιοτεχνία στην πλατεία Άθωνος.

Σήμερα, σταθερά στη Θεσσαλονίκη, στις υπερσύγχρονες μονάδες επεξεργασίας σησαμιού και παραγωγής χαλβά, οι παραδοσιακές μέθοδοι παραγωγής συναντούν τη σύγχρονη τεχνολογία, ώστε ο Μακεδονικός Χαλβάς να διατηρεί με τον καλύτερο τρόπο τον αυθεντικό χαρακτήρα του και τη σταθερή ποιότητά του. Την ίδια στιγμή, ο Μακεδονικός Χαλβάς είναι ένα διαχρονικό ελληνικό προϊόν σταθερής αξίας που γνωρίζει παγκόσμια αναγνώριση καθώς αποτελεί έναν εξαιρετικό πρεσβευτή των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό, με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.