UPDATE #NOW

Η ζωή στο HOPE…


15 Μαρτίου 2014

Το HOPE δεν είναι απλά ένα περιοδικό μόδας, ομορφιάς, τέχνης και ανάδειξης προσωπικοτήτων. Είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας και δημιουργικότητας για μια νέα γενιά σύγχρονων, ισχυρών γυναικών. Για κάθε γυναίκα, η έννοια HOPE έχει διαφορετική σημασία, εμπνέει διαφορετικά όνειρα και γεννάει διαφορετικά συναισθήματα. Είναι ένα παράθυρο σε νέες ιδέες, εκπλήξεις και ευκαιρίες.

Στο τεύχος Μαρτίου το HOPE παρουσιάζει τις ανοιξιάτικες τάσεις σε μόδα και ομορφιά και ταξιδεύει μέχρι τα catwalks του Παρισιού. Ενδιαφέρουσες προσωπικότητες και πρόσωπα όπως θα θέλατε να δείτε αλλά και μυστικά διατροφής είναι διαθέσιμα μέσω ενός στιλάτου παιχνιδιού από το iPad ή το iPhone.

Fashion: Η Ευγενία Δημητροπούλου & η Δανάη Σκιάδη κάνουν «Πρόβα Νυφικού» στον φακό του HOPE και o Χρήστος Λούλης απαντά σε όλες τις ερωτήσεις μας ποζάροντας με αέρα μοντέλου. Print Parade – ένα τολμηρό οπτικό παιχνίδι πυροδοτεί την άνοιξη & το sportswear αποκτά σοφιστικέ λάμψη με στοιχεία από όλα τα σπορ.

Style: 10 τάσεις για το καλοκαίρι, Catwalk looks στα show του Παρισιού, Color Splash - πολύχρωμος αέρας στα fashion items, Ελληνικά brands με διεθνή ταυτότητα, η επιστροφή της It-Bag και αφιέρωμα 125 χρόνια Lanvin.

Beauty: Φετίχ καλλυντικά προϊόντα στα ράφεια των φαρμακείων, 5 beauty τάσεις της νέας σεζόν και Hairlook: η τάση στα κουρέματα.

Arts: Επέτειος Μελίνα Μερκούρη - the Greek icon, η αντισυμβατική Charlotte Gainsbourg και η Νάντια Κοντογιώργη – η πρωταγωνίστρια έκπληξη από το Κάτω Παρτάλι. Ακόμα εκθέσεις που αξίζει να δούμε, noir ιστορίες καθημερινής τρέλας και το υπέροχο ξενοδοχείο Grand Hotel Budapest.

Real Life: Δύο ξενοδοχεία για ξεχωριστές εμπειρίες, τα υψηλής αισθητικής Wine Bars της Αθήνας και οι παράλληλοι κόσμοι του αρχιτέκτονα, εικαστικού και illustrator, Φίλιππου Φωτιάδη.

Extra: Μυστικά διατροφής – η ζάχαρη δεν σκοτώνει, απλά σε γερνά!

Πατήστε, σύρετε, κάντε περιστροφή και απολαύστε βίντεο, εικόνες, φωτογραφίες, μουσική, γραφικά και animations ενώ θα περιηγείστε στο αγαπημένο σας θέμα και μοιραστείτε τα με τα πιο δημοφιλή social media.

Κατεβάστε το HOPE στο iPad και το iPhone σας εντελώς δωρεάν

APP_HOPE

    INSTAGRAMFACEBOOK