UPDATE #NOW

Μάθετε ποια μεγάλα ονόματα της μουσικής θα έρθουν το καλοκαίρι


2 Απριλίου 2014

Αν είναι για κάτι αγαπητή η Αθήνα τότε αυτό είναι σίγουρα η όψη της τους θερινούς μήνες, που αλλάζει και γίνεται πολύχρωμη, πολυπολιτισμική και πληθωρική. Και ο λόγος είναι ότι το συναυλιακό καλοκαίρι σε αυτή, αλλά και όλη την Ελλάδα είναι από τα πιο εμβριθή παγκοσμίως.

Κάθε χρόνο λαμβάνουν χώρα πολλά φεστιβάλ, μεγάλα και μικρά, με μερικά μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής να έχουν τη χώρα μεταξύ των σταθμών της περιοδείας τους. Άλλοι, όπως οι James που θα έρθουν και φέτος, δεν μας κάνουν εντύπωση, αλλά υπάρχουν και αυτοί οι καλλιτέχνες που περιμένουμε πως και πως φέτος το καλοκαίρι.

1. KASABIAN

Το Ejekt Festival είναι από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης και κάθε χρόνο παρελαύνουν κάθε χρόνο και μετά τους Pet Shop Boys που ήρθαν πέρσι, στα φετινά 10α γενέθλια τους στη δισκογραφία θα δούμε τους Kasabian να μας πωρώνουν με το Velociraptor, αλλά και τραγούδια από παλαιότερα άλμπουμ τους. Μαζί τους και άλλο ένα σημαντικό όνομα της ροκ σκηνής, οι Editors, που επιστρέφουν μετά από 5 χρόνια και με τη φήμη τους να έχει γιγαντωθεί και φυσικά θα μας «τσιτώσουν» με τα Papillion, Bones, Lights, Munich κ.α.

Μάθετε για τους υπόλοιπους στο koolnews.gr. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.