UPDATE #NOW

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Αεροδρόμιο


20 Ιουνίου 2014

Μουσικό ταξίδι με κλασικές και σύγχρονες μελωδίες του εγχώριου και διεθνούς ρεπερτορίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρευρεθούν αύριο 21 Ιουνίου στον  Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το Μουσικοδρόμιο γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής με το Σύνολο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών Metallon σε ένα μουσικό ταξίδι με κλασικές και σύγχρονες μελωδίες του εγχώριου και διεθνούς ρεπερτορίου.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διάσημες μελωδίες με «σινεφίλ» διάθεση με έργα γραμμένα για αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες από συνθέτες όπως ο Νίνο Ρότα, ο Νικόλα Πιοβάνι, ο Ένιο Μορικόνε, ο Τρέβορ Τζοούνς, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Γεράσιμος Λαβράνος και άλλοι, ειδικά διασκευασμένα από το Σύνολο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών Metallon. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος του project ΄"Fly me to the Moon", συνεργασία του ΔΑΑ και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture.

Αν δεν έχετε κάτι άλλο προγραμματίσει είναι μία ωραία ευκαιρία για να απολαύσετε μία μουσική βραδιά μαζί με τα παιδιά σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.