UPDATE #NOW

Επίδαυρος is calling


15 Ιουλίου 2014

Ο Ιούλιος στα μέσα του, το δεξί ημισφαίριο στο γραφείο μα το αριστερό σε παραλίες, δροσερά κοκτέιλς και curly μαλλιά από τη θάλασσα… Οι αθηναϊκές εξορμήσεις των φεστιβαλιστών στα διάφορα δρώμενα και μετά ποτάκια σε ταράτσες παρηγορούν, μα έρχονται ώρες που δεν αρκούν! Αντί λοιπόν το ερχόμενο σ/κ να μείνεις στο κλεινόν άστυ, φόρα αρχαιοελληνικό σανδάλι κι δροσάτο φόρεμα και βάλε πλώρη για Αργολίδα!

filoktitis

Παρασκευή 18 και Σάββατο 19, στο αρχαίο θέατρο Επιδαύρου θα συναντήσουμε τον Μιχαήλ Μαρμαρινό στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Φιλοκτήτη, μαζί με τον Αιμίλιο Χειλάκη και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη σε σκηνοθεσία Κώστα Φιλίππογλου. Χαρισματική ομάδα με «αμαρτωλό» δημιουργικό παρελθόν, έρχεται να μας διηγηθεί μια ιστορία ηθικής σύγκρουσης, δόλου και ευθύτητας. Ο Φιλοκτήτης, εγκαταλελειμμένος για 10 χρόνια από τους συντρόφους του στη Λήμνο, λόγω τραυματισμού, έχει το αήττητο τόξο του Ηρακλή. Τώρα λοιπόν επιστρέφει ο Οδυσσέας (Κ.Μαρκουλάκης) με το Νεοπτόλεμο (Αιμ.Χειλάκη) για να του αποσπάσουν με τεχνάσματα το τόξο που θα τους οδηγήσει στην κατάληψη της Τροίας. Τη μουσική έχουν αναλάβει οι Lost Bodies και χαιρόμαστε γι’ αυτό!

Η πρόταση για μετά δεν είναι τα ομολογουμένως υπέροχα και ξακουστά ταβερνάκια της περιοχής αλλά… η φοβερή cult but must ανοιχτή ντίσκο Καπάκι στο Γιάλασι της Παλαιάς Επιδαύρου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.