UPDATE #NOW

Μα τί να διαβάσω επιτέλους στην παραλία;


4 Αυγούστου 2014

Θέλετε κάτι χαλαρό για το καλοκαίρι που να μη σας οδηγεί σε βαθυστόχαστες σκέψεις και αβυσσαλέες αναζητήσεις σε σχέση με το πώς θα βγούμε από την κρίση ή πώς ο Κούντερα ζει, αυτός μας οδηγεί;

Ε ναι βέβαια! Είναι καλοκαίρι κι είναι οι διακοπές σας!

Crime baby Crime…

Η αστυνομική λογοτεχνία είναι η βολικότερη κατηγορία μέσα στην οποία μπορείτε να κινηθείτε, ευχάριστα, ξεκούραστα μα…αδρεναλινούχα.

Τίτλοι Τέλους , Πέτρος Μάρκαρης: ο κλασικός κι αγαπημένος αστυνόμος Χαρίτος που προσπαθεί να εξιχνιάσει τη δολοφονία του Μακρίδη, Έλληνα από τη Γερμανία σε μια Αθήνα υπό κατάρρευση και μια ατμόσφαιρα γνώριμη και αιχμηρή.

Αστυνομία, Jo Nesbo: ο Σκανδιναβός super star του crime, συχνός επισκέπτης της Καλύμνου, θα σας πάρει από το χέρι κι απ’τον καύσωνα θα σας οδηγήσει στο ψυχρό Όσλο όπου ένας δολοφόνος σκοτώνει αστυνομικούς και αφήνει τα πτώματα σε τόπους ανεξιχνίαστων εγκλημάτων. Η αστυνομία χρειάζεται τον πιστό και δίκαιο Χάρι Χόλε. Σα να βλέπετε Breaking Bad…

Σκοτεινή πλευρά, Ian Rankin: ο νέος επιθεωρητής των εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας, Μάλκομ Φοξ αναλαμβάνει τη διερεύνηση του αστυνομικού Τζέιμι Μπρεκ, ο οποίος είναι βουτηγμένος στη βρομιά αλλά κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει. Καθώς ο Φοξ ερευνά, ανακαλύπτει πολλά επικίνδυνα μυστικά, μα κι έναν βίαιο φόνο.

Για μια χούφτα βινύλια, Χίλντα Παπαδημητρίου: η δολοφονία του συλλέκτη δίσκων βινυλίου θα οδηγήσει τον αστυνόμου Νικολόπουλο σε μια περιπέτεια χαρακτηριστικής ατμόσφαιρας, γεμάτη αναφορές στη μουσική, σε δίσκους , στον Dylan, στον Cash και πολλούς άλλους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.