UPDATE #NOW

3 +1 προτάσεις εντός κι εκτός των τειχών


24 Ιουλίου 2014

4f0ba79c8b1df30c9f6951bdea1269a8.jpg

Δύσκολα μένει κανείς μέσα τα καλοκαιρινά βράδια. Η διάθεση για ενδιαφέρουσες βόλτες πάντα περισσεύει. Ξεχωρίσαμε λοιπόν για εσάς 3+1 εναλλακτικές προτάσεις με διαθέσιμα ακόμα λίγα εισιτήρια, για Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Το Θείο Τραγί, Πειραιώς 260, Κτίριο Ε, Παρασκευή 25 & Σάββατο 26 Ιουλίου

Έργο βασισμένο στο διήγημα του Γιάννη Σκαρίμπα και σε έναν αντιήρωα «κοσμογυριστή, στρατοκόπο και αλήτη». Η σκηνοθεσία, η ερμηνεία και οι στίχοι των τραγουδιών είναι του Άρη Μπινιάρη. Παρακολουθήστε λοιπόν μια ιδιότυπη συναυλία…

Οθέλλος του Τζουζέππε Βέρντι, Ηρώδειο, 27, 29, 30 & 31 Ιουλίου

Η Εθνική Λυρική Σκηνή μας παρουσιάζει το τέλος της δημιουργικής πορείας του Βέρντι με τη στροφή του στον Σαίξπηρ. Ο Οθέλλος, μια ιστορία γεμάτη πάθος και βίαια συναισθήματα, μιλά για τον ανδρείο μαύρο στρατηγό και για την τροχιά της καταστροφής του.

Ιππόλυτος του Ευρυπίδη, Επίδαυρος, , Παρασκευή 25 & Σάββατο 26 Ιουλίου

Η Λυδία Κονιόρδου επιστρέφει στο Εθνικό Θέατρο, στον διπλό ρόλο σκηνοθέτριας- ερμηνεύτριας, πλαισιωμένη από μια ομάδα καταξιωμένων ηθοποιών. Πιστός στην Άρτεμη, ο Ιππόλυτος απαξιώνει τις χαρές του έρωτα, αρνούμενος να αποδώσει τιμές στην Αφροδίτη. Το μένος της όμως, τον μπλέκει σ’ένα θανατηφόρο γαϊτανάκι.

Τέλος, προτείνουμε κλασικό κι αγαπημένο θερινό cinema και την ταινία «Θεέ μου, τι σου κάναμε;», μια γαλλική σπαρταριστή κωμωδία που συνεπήρε τους Γάλλους, κόβοντας 8 εκ. εισιτήρια. Διαλέξτε μια αίθουσα που μπορεί να συνδυαστεί με ένα δροσερό κοκτέιλ μετά και οι διακοπές μόλις ξεκίνησαν!

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.