UPDATE #NOW

To Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη


3 Σεπτεμβρίου 2014

Γιορτάζοντας τα 10 του χρόνια. 

Με επετειακή διάθεση, το Reworks ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη,  παρουσιάζοντας τις νέες μουσικές τάσεις και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο σε ένα τριήμερο που θα ταρακουνήσει την πόλη της Θεσσαλονίκης. Κάθε Σεπτέμβρη η Θεσσαλονίκη αναπνέει διαφορετικά από την συνήθη καθημερινότητά της. Γίνεται το επίκεντρο, μια μοναδική γιορτή στην Ελλάδα και όχι μόνο. Αυτά τα 10 χρόνια πέρασαν από το Reworks πάνω από 800 καλλιτέχνες που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και έγιναν ένα με το κοινό της πόλης.

Χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο κάθε χρόνο ακούν και βλέπουν από κοντά το έργο καταξιωμένων καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο και παρακολουθούν όλες τις νέες μουσικές τάσεις  από ανερχόμενα ονόματα αλλά και την εξέλιξη της Ελληνικής μουσικής σκηνής μέσα από τη παρουσίαση καλλιτεχνών της χώρας.

Συνεχίζοντας να αναπτύσσεται και να μεγαλώνει σταθερά, για πρώτη χρονιά η 10η έκδοση του φεστιβάλ θα διαρκέσει 4 ημέρες!

Με αφετηρία την Αθήνα τον Μάρτη και με φετινές παρουσιάσεις σε Λονδίνο, Βερολίνο, Σόφια και Σκόπια η 10η έκδοση του Διεθνούς Μουσικού φεστιβάλ Reworks θα πραγματοποιηθεί στις 17 & 19 - 21 Σεπτεμβρίου 2014. 

Βασισμένο σε καινοτόμες ιδέες το Reworks είναι το μοναδικό Ελληνικό φεστιβάλ το οποίο προβάλλει σταθερά το ευρύ πεδίο της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής. Για 8η συνεχή χρονιά το Reworks συγκαταλέγεται στην λίστα με τα καλύτερα φεστιβάλ του Σεπτέμβρη και συγκεκριμένα στην θέση 8 εκπροσωπώντας για μια ακόμη φορά την Ελλάδα στο διεθνές φεστιβαλικό χάρτη.

Eίναι ένα μουσικό γεγονός που αξίζει να παρακολουθήσετε. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.