UPDATE #NOW

H Lenovo καλωσόρισε τα Smartphones στην Ελλάδα!


4 Σεπτεμβρίου 2014

Με ένα εντυπωσιακό launch event!

Σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον με φόντο την Ακρόπολη, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά τα κινητά υψηλών επιδόσεων της Lenovo.

Τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου 2014, η Lenovo εγκαινίασε μία νέα εποχή για την εταιρία, κάνοντας μία δυναμική είσοδο στο χώρο των smartphones. Το εντυπωσιακό launch event είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων μέσων, editors και bloggers από το χώρο της τεχνολογίας, της μόδας και του lifestyle καθώς και συνεργάτες της εταιρίας.

Στο ρετιρέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, το εστιατόριο «Χύτρα» μετατράπηκε σε χώρο αστείρευτης ενέργειας με πολύ δυναμικά χορευτικά happenings που έδωσαν ξεκάθαρα το μήνυμα της Lenovo ότι η ενέργεια είναι παντού σε κάθε μας βήμα. Οι καλεσμένοι, μέσα σε ένα κόκκινο σκηνικό, με φόντο τη φωτισμένη Ακρόπολη και ολόκληρη την Αθήνα είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν από κοντά τα smartphones της Lenovo που φέρνουν στο επίκεντρο τον απαιτητικό καταναλωτή που χαρακτηρίζεται από το καθημερινό τρέξιμο, τις πάρα πολλές υποχρεώσεις και τις συνεχείς μετακινήσεις. Φυσικά, μοναδικός σύμμαχός του σε κάθε δραστηριότητα δε θα μπορούσε να είναι άλλος από το κινητό του με την απίστευτα δυνατή μπαταρία.

Με βασικά χαρακτηριστικά τους τις υψηλές επιδόσεις, την ποιότητα, τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και το πανέμορφο παρουσιαστικό, τα νέα κινητά μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων. Τα 4 smartphones, τα Lenovo S860, S850, A859 και A536, έχοντας όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά και ακόμα περισσότερα, δηλαδή ισχυρούς επεξεργαστές, κάμερες υψηλής ανάλυσης και δυνατή μπαταρία μας έκαναν να πειστούμε ότι η Lenovo θα πρωταγωνιστήσει στο χώρο των smartphones. Ιδιαίτερα το Lenovo S860 με βασικό του πλεονέκτημα, αυτό της μεγάλης διάρκειας μπαταρίας μονοπώλησε τη βραδιά.

Lenovo smartphones event_1

Την ατμόσφαιρα “Restless Energy” εμπλούτισε με μοναδικό τρόπο ο host της βραδιάς, Δημήτρης Ουγγαρέζος, με το χαρακτηριστικό γεμάτο ενέργεια και νεανικό του στιλ καθώς και η ομάδα της Ελένης & Νίκης Πετρουλάκη που με τα «δυνατά» χορευτικά μετέδωσε την ενέργεια στο έπακρο.

smartphones event_9

Ανάμεσα στους επωνύμους που παρακολούθησαν το launch event ήταν ο Άλεξ Καύδας, και Γιώργος Βαγιάτας που δεν παρέλειψαν να ενημερωθούν για τις νέες αφίξεις και να επεξεργαστούν τα κινητά. Επίσης, εκεί ήταν η Λάουρα Νάργες, πάντα γλυκιά και γεμάτη ενέργεια αλλά και η γοητευτική Έβελυν Καζατζόγλου που έβγαλαν selfies και δε σταμάτησαν να φωτογραφίζουν την υπέροχη θέα της Ακρόπολης με τα νέα smartphones της Lenovo.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.