UPDATE #NOW

Το 43ο Φεστιβάλ βιβλίου ξεκίνησε


10 Σεπτεμβρίου 2014

Το Φεστιβάλ βιβλίου πραγματοποιείται και φέτος στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου και είναι σίγουρη πρόταση για μια χαλαρή κι ενδιαφέρουσα βόλτα. Άνοιξε τις πόρτες του στις 6 και θα ολοκληρωθεί στις 21 Σεπτεμβρίου. Η πλειονότητα του εκδοτικού κόσμου δίνει το παρόν καθημερινά από τις 18:00 έως τις 23:00 & την Κυριακή από τις 10:30.

Το φετινό φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στο συνολικό έργο του Νάνου Βαλαωρίτη, λογοτεχνικό και εικαστικό. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα λειτουργήσει έκθεση εικαστικών έργων του ποιητή με ελεύθερη είσοδο για το κοινό καθ' όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Αυτό που κάνει πιο διασκεδαστική την έκθεση φέτος είναι η φιλοσοφία festival in festival,δηλαδή η συνύπαρξή του με το "Athens gardens festival", μιας διοργάνωσης με άξονα τη μουσική, το χορό και τις τέχνες. To Athens gardens festival θα λάβει χώρα στον υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων από την Παρασκευή 12 έως την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00, πλημμυρίζοντας τον κήπο με τη μουσική των πόλεων που θα παρασύρουν σε ζευγαρωτούς χορούς.

Έτσι, η συνεργασία και συνύπαρξη με το κλασικής αξίας φεστιβάλ του βιβλίου φέρνει πολύ κοντά δύο κόσμους κι οι επισκέπτες καλούνται «να χορέψουν με ένα βιβλίο στο χέρι».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.