UPDATE #NOW

Orange is the new black: Η σαρκαστική Alex Vause


11 Μαρτίου 2015

alexvause1.jpg

Η αμερικάνικη σειρά σε σκηνοθεσία, Jehni Kohan ( Weeds), έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE CINEMA 1HD στον OTE TV κάθε Τετάρτη στις 22.00.

Η σειρά φημίζεται για τους ιδιαίτερους χαρακτήρες που παίζουν. Ενδιαφέρον έχουν και οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι, αλλά και οι δευτερεύοντες. Κυρίαρχο ρόλο στο Orange is the new black έχει η Alex Vause, την οποία υποδύεται η Laura Prepon. Η Alex Vause βρίσκεται στη φυλακή με την κατηγορία για εμπόριο ναρκωτικών σε διεθνές καρτέλ. Εμπλέκεται ερωτικά, χρόνια πριν με την πρωταγωνίστρια, Piper Chapman, μετά από συνάντηση τους σε μπαρ. Η Vause είναι η αιτία που βρίσκεται η Piper στη φυλακή. Όταν η πρωταγωνίστρια έδωσε τέλος στη σχέση τους, η Vause ξεκίνησε τη χρήση ναρκωτικών. Στη φυλακή, όμως, κατάφερε να αποτοξινωθεί.

Είναι κόρη ενός αποτυχημένου ροκ σταρ και μίας μητέρας σκληρά εργαζόμενης. Όπως η ίδια λέει, η μόνη δουλειά που ξέρει να κάνει καλά είναι το εμπόριο ναρκωτικών. Η όμορφη Alex Vause έχει αρκετό χιούμορ, είναι κατανοητική και αρκετά εύστροφη. Βιώνει μία σχέση αγάπης και μίσους με την Piper.

Ύστερα από την δίκη των δύο τους, η Vause αλλάζει την κατάθεση της, αντίθετα από ότι συμβούλεψε την Piper να κάνει. Ενοχοποιεί το αφεντικό της και κερδίζει μία πρόωρη αποφυλάκιση με αναστολή. Όμως, τα σχέδια γρήγορα αλλάζουν, αφού το αφεντικό της αφήνεται ελεύθερο και έτσι πέφτοντας στην παγίδα της Piper, από τη φυλακή, παραβιάζει την αναστολή της όταν ο φύλακας βλέπει την Vause να οπλοφορεί.

Μείνετε συντονισμένοι κάθε Τετάρτη στον OTE TV, για να απολαύσετε την αγαπημένη σας σειρά και τους ενδιαφέροντες χαρακτήρες.