UPDATE #NOW

Orange is the New Black: Οι λόγοι που "κολλήσαμε"


31 Μαρτίου 2015

Η αμερικανική σειρά σε σκηνοθεσία Jehni Kohan (Weeds) προβάλλεται αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE CINEMA 1HD κάθε Τετάρτη στις 22.00.

Μόνο δύσκολο δεν είναι να κολλήσει κανείς με το Orange is the New Black. Αντιθέτως, στο rdv της Τετάρτης θα είστε απόλυτα πιστοί και συνεπείς. Κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη παραγωγή σε σκηνοθεσία Jehni Kohan, είναι μια γυναικεία σειρά εντελώς διαφορετική από τις κλασικές και δίνει μια πιο εναλλακτική και δυναμική διάσταση στους απίστευτους χαρακτήρες που κατοικοεδρεύουν μέσα στη φυλακή θυλέων χαμηλής ασφαλείας.

Ναι, το θέμα ενός αριθμού γυναικών, φυλακισμένων για λογιών λογιών αδικήματα, σε πρώτη κρούση μπορεί να σας φαίνεται δραματικό, μα το Orange is the Νew Βlack είναι μια από τις πιο ανθρώπινες και χιουμοριστικές σειρές που θα δείτε τη φετινή σεζόν. Εκτός από τις meant to be πρωταγωνιστικές περσόνες, οι συντελεστές της σειράς έχουν να καυχιούνται για ένα υπερταλαντούχο cast από εκκεντρικούς, δευτερεύοντες χαρακτήρες που κάνουν την κάθε σκηνή ξεχωριστή.

Απολαυστικότατο εύρημα αποτελεί ο σκηνοθετικός δρόμος που επιλέχθηκε, ένας δρόμος καθόλου εγκιβωτισμένος μέσα στα αμπαρωμένα κελιά της φυλακής. Τα συχνά flashback μας αποκαλύπτουν τις πραγματικές καταβολές κάθε ηρωίδας και ξετυλίγουν μπροστά μας την προηγούμενη ζωή τους.

Μη χάσετε κάθε Τετάρτη στις 22.00 τη βραβευμένη με 2 Χρυσές Σφαίρες & 3 βραβεία Emmy σειρά στον OTE TV!