UPDATE #NOW

Orange is the new black: τα τρία πρόσωπα κλειδιά


8 Απριλίου 2015

Κάθε Τετάρτη στις 22.00 το βράδυ προβάλλεται αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE CINEMA 1HD, η αμερικάνικη σειρά με την υπογραφή της σκηνοθέτιδας, Jehni Kohan (Weeds). Συντονιστείτε στον OTE TV και παρακολουθείστε την βραβευμένη κωμική σειρά που έχει αλλάξει το βράδυ σας.

Το Orange is the new black σίγουρα σας έχει καθηλώσει με τους ενδιαφέροντες και πολύπλευρους χαρακτήρες. Εκτός από τους πρωταγωνιστές, τη σειρά απογειώνουν, επίσης και οι δευτερεύοντες χαρακτήρες. Η Sophia Burset (Laverne Cox), η Dayanara ''Daya'' Diaz (Dascha Polanco), η Gloria Mendoza (Selenis Leyva) είναι τρεις περσόνες άκρως απολαυστικές και κατέχουν ξεχωριστή θέση στη σειρά.

Η Sophia Burset, πρώην πυροσβέστης και πλέον διεμφυλική γυναίκα, βρίσκεται στη φυλακή για απάτη με πιστωτικές κάρτες, την οποία διέπραξε για να πραγματοποιήσει την αλλαγή φύλου που τόσο επιθυμούσε. Η σύζυγος της, Cristal, την επισκέπτεται αρκετά συχνά στη φυλακή αν και της είναι δύσκολο στο να αποδεχτεί την αλλαγή του πρώην άντρα της. Ο γιος της Sophia Burset, Michael ο οποίος την κατέδωσε στην αστυνομία δείχνει πως θέλει να κάνουν μία νέα αρχή μαζί και να αφήσουν το κακό παρελθόν πίσω τους. Επίσης, είναι η κομμώτρια της φυλακής και γενικά θεωρείται ένα αρκετά μορφωμένο άτομο που διδάσκει πολλές φορές τις συγκρατούμενες της.

Η Daynara ''Daya'' Diaz είναι καλόκαρδη και ταλαντούχα. Κόρη της Aleida Diaz με την οποία εκτίουν ποινή φυλάκισης για τη συμμετοχή τους σε δραστηριότητες με ναρκωτικά στο σπίτι τους. Η σχέση μάνας- κόρης είναι κλονισμένη, καθώς η Aleida Diaz παραμελούσε αυτή και τα άλλα παιδιά της για να ζήσει τη ζωή της. Ωστόσο, η μητέρα προσπαθεί να φτιάξει τις σχέσεις τους και δείχνει αρκετά μετανιωμένη για ότι έχει κάνει. Η Daya Diaz διατηρεί δεσμό με τον φύλακα, Bennett, με τον οποίο μένει έγκυος. Θα αντιμετωπίσει διάφορα μπλεξίματα μέσα στη φυλακή για να προστατεύσει τον αγαπημένο της από την κατηγορία του βιασμού.

dayanara_e345_Master

Η Πορτορικανή, Gloria Mendoza είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και αρχηγός της ομάδας των Λατινοαμερικάνων. Είναι κακοποιημένη γυναίκα, συγκεκριμένα, έχει υποστεί βία από τον σύντροφο της. Βρίσκεται στη φυλακή με την κατηγορία για απάτη με κουπόνια σίτισης. Διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την Daya Diaz. Νιώθει πολύ στοργικά απέναντι της και της συμπεριφέρεται όπως η μητέρα στην κόρη. Η Πορτορικανή θα περάσει και εκίνη περιπέτειες, θα εξαπατηθεί πολλές φορές εξαιτίας του εύπιστου χαρακτήρα της.

gm2Δείτε το video: