UPDATE #NOW

Orange is the new black: Η σειρά που ξεχώρισε


24 Απριλίου 2015

111-1.jpg

Η συγκεκριμένη σειρά, της δημιουργού του ''Weeds'', Jehni Kohan έχει βασιστεί στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Piper Kerman ''Orange is the new black: My year in women's prison''. Η σειρά έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό και έχει αποκτήσει, δικαιολογημένα, φανατικούς θαυμαστές.

Ισορροπεί ανάμεσα στο δράμα και στην κωμωδία. Είναι σημαντικό το κοινό να κατανοήσει πως ήταν η πρωταγωνίστρια πριν μπει στη φυλακή και πως σταδιακά ο χαρακτήρας της θα αλλάξει δραστικά. Η σκηνοθέτιδα έχει καταφέρει ένα πετυχημένο συνδυασμό δράματος και κωμωδίας που κάνει το θεατή να μη βαριέται καθόλου, απεναντίας τον κρατάει σε εγρήγορση και δεν του αφήνει περιθώρια να χάσει το ενδιαφέρον του.

Το δραματικό στοιχείο υπάρχει κυρίως στις στιγμές που η πρωταγωνίστρια προσπαθεί να βρει θέση σε μία ομάδα ανθρώπων και νιώθει τελείως μόνη, τουλάχιστον στην αρχή. Όμως, πολλές από τις καταστάσεις αντιμετωπίζονται με χιούμορ, κάτι που αποφορτίζει αισθητά την ατμόσφαιρα.

Επίσης, οι πολύπλευροι χαρακτήρες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ο καθένας έχει βάλει τη δική του πινελιά για να γίνει η σειρά τόσο ξεχωριστή.

Η αμερικάνικη σειρά προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 22.00, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE CINEMA 1HD στον OTE TV! Σίγουρα έχετε ένα καλό λόγο για να μείνετε στο σπίτι.

Δείτε το trailer: