UPDATE #NOW

Η λοχίας Odelle θεωρείται νεκρή, όμως η αλήθεια τα ανατρέπει όλα


19 Μαΐου 2015

OTE-TV_Odyssey_2-Copy.jpg

Η Anna Friel είναι η πρωταγωνίστρια της νέας δραματικής σειράς που προβάλλεται αποκλειστικά στον OTE TV, Odyssey. Ο ρόλος της αποτελεί κλειδί για την υπόθεση-θρίλερ που ενώνει τις ζωές 3 εντελώς διαφορετικών ανθρώπων. Ο ένας από αυτούς είναι η λοχίας Odelle Ballard, την οποία υποδύεται η Friel. H λοχίας Odelle λοιπόν βρίσκεται σε αποστολή στο Μάλι, κι ενώ θεωρείται νεκρή μετά από συμπλοκή, γίνεται μάρτυρας ενός μυστικού, που αποδεικνύει συμφωνία μεταξύ μίας αμερικανικής εταιρίας και μίας ομάδας τζιχαντιστών.

OTE TV_Odyssey

Έτσι λοιπόν ξεκινά η “Οδύσσεια” της λοχία Odelle Ballard, η οποία προσπαθεί να ξεφύγει από τους διώκτες της και να επιστρέψει πίσω στην κόρη και τον σύζυγό της στην Αμερική. Η οικογένειά της πιστεύει ότι η Odelle ζει ακόμα κι έτσι ξεκινά η πλοκή της δραματικής ιστορίας της νέας σειράς που θα σας κρατάει καθηλωμένους μπροστά στην τηλεόραση κάθε Τετάρτη.

Με την επιστροφή της Ballard στην Αμερική ξεκινά μία νέα ιστορία που θα συνδέσει τα 3 πρόσωπα κλειδιά της σειράς. Κι έτσι η λοχίας δίνει τα έναυσμα για την αποκάλυψη ενός “θανατηφόρου μυστικού”.

Μείνετε συντονισμένοι στο ΟΤΕ CINEMA 1HD κάθε Τετάρτη στις 22.00 και ανακαλύψτε την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τη θανατηφόρα επίθεση κατά της αμερικανικής ομάδας.