UPDATE #NOW

Για ποιο λόγο ο Jake Robinson είναι ενθουσιασμένος με τον χαρακτήρα του;


10 Ιουνίου 2015

american-odyssey-image-jake-robinson.jpg

H σειρά Odyssey στον ΟΤΕ TV έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, χάρη στο ευρηματικό σενάριο και την ανατρεπτική της πλοκή. Ο Jake Robinson, υποδύεται τον νεαρό πολιτικό ακτιβιστή Harrison και δηλώνει ενθουσιασμένος που του ανατέθηκε ο συγκεκριμένος χαρακτήρας. Όπως εξηγεί και ο ίδιος: «Ο Harrison είναι ένας ρόλος που απολαμβάνω και αυτό γιατί πρόκειται για έναν πολιτικό ακτιβιστή ο οποίος δεν έχει καν κλείσει τα 30 του χρόνια. Πολλοί άνθρωποι της γενιάς μου και της ηλικίας μου, έχουν μπει σε μία διαδικασία αναζήτησης. Δεν γνωρίζουμε ακόμα που κλείνουν οι πεποιθήσεις μας με τόσες πολιτικές εξελίξεις παγκοσμίως.

NUP_163094_0654.JPG

Το ίδιο και ο Harrison, βαδίζει πάντα σε ανώμαλα μονοπάτια και ειδικότερα όταν μαθαίνει ότι η λοχίας Odelle Ballard είναι ζωντανή. Τότε κάτι κλονίζεται μέσα του, κάτι το οποίο τον σπρώχνει στο να αναζητήσει την πραγματική αλήθεια μέσα από τη δική του σκοπιά. Αυτήν την σπίθα κρύβουν μέσα τους πολλά νεαρά παιδιά και θεωρώ ότι βρίσκουν τα περισσότερα από αυτά δικά τους στοιχεία στον χαρακτήρα του Harrison». Σύμφωνα με τον ηθοποιό η σειρά Odyssey έχει ένα σενάριο το οποίο αφουγκράζεται και υιοθετεί τα ερωτήματα της κοινωνίας σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει στην πολιτική και τον ρόλο του στρατού.

Τις απαντήσεις τις βρίσκoυν μόνοι τους οι τηλεθεατές οι οποίοι διαπιστώνουν πολλές φορές ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο εφησυχαστικά όσο τα φανταζόταν. Μείνετε συντονισμένοι κάθε Τετάρτη στις 22.00 αποκλειστικά στο ΟΤΕ CINEMA 1HD!