UPDATE #NOW

O Terrence Howard στο Buzz στον ΟΤΕ TV


26 Ιουλίου 2015

20150724_082615-Copy.jpg

"Όλα άρχισαν στην Ελλάδα, εκεί γεννήθηκε ο πολιτισμός!"

Αποκλειστική συνέντευξη με τον πρωταγωνιστή της πολυβραβευμένης τηλεοπτικής σειράς Empire, Τέρενς Χάουαρντ, φιλοξενεί η εκπομπή Buzz αυτή την Κυριακή 26 Ιουλίου, στις 20.30, στο κανάλι ΟΤΕ CINEMA 1 HD του OTE TV.

Ο Γιώργος Σατσίδης συνάντησε τον ταλαντούχο ηθοποιό στο πλαίσιο του Monte Carlo TV Festival. Ο Χάουαρντ μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τις δυσκολίες του ρόλου του στην σειρά Empire που προβάλλεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από το FOX, ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του για την παγκόσμια αναγνώριση και απήχηση της τηλεοπτικής σειράς, που παρουσιάζει τον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας. Στο Empire, ο ηθοποιός υποδύεται τον δημιουργό μίας επιτυχημένης δισκογραφικής εταιρείας, που αναζητά τον διάδοχό του στο τιμόνι της εταιρείας, ανάμεσα στους 3 γιους του.

Ο Χάουαρντ μιλάει για τα θέματα-ταμπού που θίγει η σειρά, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην αμερικανική τηλεόραση . Ο ίδιος όμως έχει άποψη και για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: "Όλα ξεκίνησαν στην Ελλάδα, εκεί γεννήθηκε ο πολιτισμός!"

Όλη η συνέντευξη με τον θρυλικό πρωταγωνιστή του Empire, στο Buzz αυτή την Κυριακή στις 20.30, μόνο στον OTE TV.