UPDATE #NOW

"Anna and the King": Ένα ρομαντικό δράμα για όλη την οικογένεια


17 Σεπτεμβρίου 2015

AATK_Poster_RefOnly_f.jpg

Πρόκειται για μία ταινία βασισμένη στη νουβέλα “Anna and the King of Siam”, η οποία διαδραματίζεται στα τέλη του 19ου αιώνα. Η βρετανίδα Άννα προσλαμβάνεται ως δασκάλα στο παλάτι του Σιάμ, του οποίου ο βασιλιάς θέλει να το αναβαθμίσει κοινωνικά και πολιτιστικά, προστατεύοντας ταυτόχρονα την ιστορική του ταυτότητα, που κάνει ξεχωριστό το βασίλειό του. Αρχικά, λόγω πολιτισμικών διαφορών υπάρχουν προστριβές μεταξύ τους, σύντομα όμως η Άννα καταφέρνει να κερδίσει την εκτίμηση του βασιλιά και αποκτά πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά του.

AATK_Poster_RefOnly_f

Παράλληλη μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών αναπτύσσεται ένα πλατωνικό ειδύλλιο, το οποίο επηρεάζει θετικά τον βασιλιά και τις απόψεις του για τη διακυβέρνηση. Έτσι το Σιάμ αναβαθμίζεται χάρη στην ιδιαίτερη σχέση των δύο κεντρικών χαρακτήρων και στην επιρροή που κατάφερε η δασκάλα Άννα να ασκήσει στο Βασιλιά. Τα επιβλητικά κοστούμια και στα σκηνικά καθώς και οι εξαιρετικές ερμηνείες θα σας ταξιδέψουν στο παρελθόν σε ένα ρομαντικό δράμα.

Μία ταινία που προτάθηκε για Όσκαρ καλύτερων κοστουμιών και σκηνικών σε σκηνοθεσία του Andy Tennant με τους Jodie Foster και Yun-Fat Chow στους πρωταγωνιστικούς ρόλους που αξίζει να παρακολουθήσετε μαζί με όλη την οικογένεια. Μη χάσετε το “Anna and the King” αυτό το Σάββατο 19/9 στις 21.00, στη Family Zone στο κανάλι OTE Cinema 1HD του OTE TV.