UPDATE #NOW

Εκεί που δεν το περιμένεις


22 Οκτωβρίου 2015

enough-said-4.jpg

Μια ρομαντική κομεντί με κανονικούς ανθρώπους και τις καθημερινές τους ανησυχίες θα κάνει πρεμιέρα στον OTE CΙΝΕΜΑ 1HD, την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου.

Στην ταινία «Εκεί που δεν το περιμένεις», η σκηνοθέτης Νικόλ Χολοφσένερ επιλέγει να ασχοληθεί με τις σύγχρονες ανθρώπινες σχέσεις μέσα από ένα πιο γυναικείο πρίσμα.

140

Η Eva (Julia Louis-Dreyfous), χωρισμένη μητέρα που εργάζεται ως μασέζ, γνωρίζει τον επίσης χωρισμένο Albert (James Gandolfini), με τον οποίο αποφασίζει να ξεκινήσει μια πολλά υποσχόμενη σχέση. Όταν όμως η πρώην γυναίκα του (Catherine Keener) γίνεται πελάτισσά της, τα πράγματα περιπλέκονται με ανεξέλεγκτο τρόπο. Εκείνη προτιμά να μη μιλήσει για αυτή τη γνωριμία και μπλέκεται σε έναν κυκλώνα κουτσομπολιών που την βάζουν στη ζώνη της καχυποψίας για τον σύντροφό της. Παράλληλα, η κόρη της ετοιμάζεται για σπουδές, γεγονός που έχει αναστατώσει περισσότερο την καθημερινότητα της.

enough-said-4

Η Dreyfous επιτυγχάνει την ισορροπία ανάμεσα στην αστεία και αληθινή προσέγγιση της ηρωίδας, γεγονός που κάνει την ταινία γήινη και αντίστοιχα το βράδυ σας ιδιαίτερο. Ένα καλογραμμένο σενάριο με κέφι και συναίσθηση της αμερικανικής πραγματικότητας αποδίδεται σε 93' που δεν κουράζουν καθόλου. Εκτός των άλλων, η ταινία ήταν η τελευταία ταινία του James Gandolfini πριν το θάνατό του και μάλιστα είχε συγκεντρώσει και οσκαρικής φύσεως πιθανότητας για υποψηφιότητα Β’ Ανδρικού Ρόλου.

Μη χάσετε την ταινία που κάνει πρεμιέρα στο OTE CΙΝΕΜΑ 1HD, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στις 21:00.