UPDATE #NOW

Είστε έτοιμοι για την 4η σεζόν του Orange is The New Black;


23 Ιουνίου 2016

H 3η σεζόν έκλεισε για τις κρατούμενες της φυλακής Litchfield Penitentiary ομολογουμένως παράξενα. Η σειρά του Netflix "Orange is The New Black" δημιούργησε μόνη της μια κατηγορία ιδιότυπης κωμωδίας με στοιχεία, από τη μια σπαρταριστά από την άλλη γλυκόπικρα.

orange411

Στην 4η σεζόν οι ισορροπίες διαταράσσονται καθώς η Piper Chapman (Taylor Schilling) , δεν είναι πια ο κεντρικός χαρακτήρας. Η Crazy Eyes έφτασε κοντά στην απόλυτη κατάρρευση, αποδεικνύοντας πως η Uzo Aduba δικαίως κέρδισε το βραβείο του Σωματείου των Αμερικάνων Ηθοποιών για την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία σε κωμωδία. Οι φυλετικές διαμάχες μα και πως θα διαμορθωθεί η κατάσταση στο εσωτερικό των φυλακών με την άφιξη νέων κρατουμένων είναι ο βασικός άξονας του τέταρτου κύκλου.

ο16

Ο συνωστισμός που δημιουργείται και το ανάλογο στρίμωγμα εντείνουν την πόλωση ανάμεσα σε κρατούμενους και της MCC, της εταιρείας που διαχειρίζεται το Litchfield. Οι υπερβατικοί γυναικείοι ρόλοι συνεχίζουν να δίνουν ρεσιτάλ με ερμηνείες που σπάνε τα κοντέρ και μας κρατούν καθηλωμένους μπροστά στις οθόνες μας, μιας και το OTE CINEMA 4HD φρόντισε από τις 26/06 και κάθε Κυριακή στις 22:00 να προβάλει ένα επεισόδιο από την 4η σεζόν της εθιστικής σειράς.

ο18

Οι παραγωγοί αποφάσισαν να φτιάξουν ένα από τα πιο έξυπνα teasers που έχουμε δει ποτέ, με την Itatí Cantoral τη γνωστή κακιά Soraya Montenegro που εμφανίζεται σε μια extra σκηνή, όχι στα πλαίσια των επεισοδίων μα ως προωθητική ενέργεια του 4ου κύκλου.