UPDATE #NOW

Το Christmas Factory ανοιχτό για 2 ημέρες ακόμη


2 Ιανουαρίου 2017

christmas-factory-egk-f.jpg

Ακριβώς στο κέντρο της πόλης κατασκευάσαμε για ακόμη μία χρονιά τα ομορφότερα Χριστούγεννα για μικρούς και μεγάλους. Όλα ετοιμάστηκαν από τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη, δημιουργώντας το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό που προσφέρει αναμνήσεις ζωής μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Το πιο ψηλό Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης και ο τροχός της τύχης μοίρασε πολλά και πλούσια δώρα για μικρούς και μεγάλους και συνεχίζει να προσφέρει ό,τι βάζει ο νους σας! Παιχνίδια, λιχουδιές, στολίδια, χριστουγεννιάτικα αντικείμενα, ταξίδια στην Ελλάδα και την παραμυθένια Βιέννη αναζητούν τον παραλήπτη τους και κάνουν για πολλούς τυχερούς αυτές τις γιορτές πραγματικά αξέχαστες!

Ο χώρος του Toys Factory φτιάχτηκε για... παιχνίδι και δωρεάν, επώνυμα, δημιουργικά εργαστήρια! Μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου οι μικροί μας φίλοι θα παίζουν με τη Barbie και τα Hot Wheels. Τους περιμένουν οι Fashionostas, η Barbie περιπέτεια διαστήματος, η Barbie πριγκίπισσα με τα μαγικά μακριά μαλλιά και το σπιτάκι-βαλιτσάκι. Και για όποιον θέλει να ζήσει απίστευτες στιγμές με κόντρες και ταχύτητες... δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από τα παιχνίδια Hot Wheels. H δημιουργικότητα δεν έχει όρια στο "The Christmas Factory"! Τα παιδιά κάθε ηλικίας παίζουν και εξερευνούν τη φαντασία μας στο εργαστήριο της κάισσα. Επιτραπέζια, κάρτες, ταξίδια στο χωροχρόνο με το Star Wars και ό,τι άλλο βάζει ο νους τους! Στον ειδικό χώρο της Skag φτιάχνουν τις δικές τους υπέροχες, χριστουγεννιάτικες κάρτες και στολίδια. Αστέρια, αγγελάκια, χιονάνθρωποι με καπάκια και ό,τι άλλο σκεφτούν!

Και φυσικά για ατελείωτο, δωρεάν, τρελλό παιχνίδι, για κωλοτούμπες και χοροπηδητά, για τσουλήθρες και αναρριχήσεις, το σούπερ Christmas Extra Fun κτίριο είναι ανοιχτό από το πρωί ως το βράδυ και γεμάτο απίθανα φουσκωτά που περιμένουν όλα τα παιδιά!

Αλλά και για όποιον κουράζεται από το παιχνίδι και τις τρέλες και έχει διάθεση για χαλάρωση μπορεί να απολαύσει στο "The Christmas Factory" αγαπημένες ταινίες στον ειδικα διαμορφωμένο χώρου του cinema και μάλιστα δωρεάν! Εκεί προβάλλονται ορισμένες από τις πιο αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες για παιδιά: "FREE BIRDS", "ΖΑΜΠΙΖΙΑ: ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ", "ΚΟΥΜΠΑ: ΜΙΑ ΖΕΒΡΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ", "O ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ".

Και για τους μικρούς και μεγάλους "καλλιτέχνες" που θέλουν να πάρουν μια ανάμνηση φεύγοντας...υπάρχει το σπίτι της κυρά Βασίλενας! Εκεί, τα παιδιά δημιουργούν απίθανα σχέδια, φιλοτεχνώντας το δικό τους μοναδικό χριστουγεννιάτικο παράσημο το οποίο με ένα... άμπρα κατάμπρα των ξωτικών μεταμορφώνεται σε κονκάρδα! Τα ίδια αυτά ξωτικά θα περιμένουν για λίγες ημέρες ακόμα τους μικρούς τους φίλους για να φτιάξουν μαζί τους την κονκάρδα - παράσημο του "The Christmas Factory"!

Και όποιος θέλει να ξαναδεί το Σπίτι του Άη Βασίλη δεν έχει παρά να επισκεφτεί το Santa's House. Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών έχει στήσει εκεί το σπίτι του, συνομιλεί με τα παιδιά, φωτογραφίζεται μαζί τους και παραλαμβάνει το γράμμα που έχουν ήδη ετοιμάσει στο Ταχυδρομείο κάνοντας κάθε ευχή τους πραγματικότητα!

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα αυτής της χρονιάς ήταν πιο πλούσιο από ποτέ και ήταν από μόνο του ένας λόγος για να επισκεφτούν μικροί και μεγάλοι το Μαγικό Εργοστάσιο των Χριστουγέννων! Θεατρικές παραστάσειςκουκλοθέατρο, μαριονέτες, θέατρο σκιών (Καραγκιόζης), υπέροχες χορωδίες, έγχορδα και πνευστά, μια εντυπωσιακή μπάντα κρουστών, μια μεγάλη ορχήστρα, χορός, τραγούδια, τρελλά πάρτυ, απίθανοι μάγοι, όλα όσα ονειρευόμαστε ήταν στο “The Christmas Factory” και έδωσαν το πιο χαρμόσυνο μήνυμα και το απαραίτητο γέλιο. Μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου οι εκδηλώσεις συνεχίζονται και κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την βόλτα μας στον χώρο του μαγικού χριστουγεννιάτικου χωριού.


Και το καλύτερο από όλα;;; Όλα τα παραπάνω τα απολαμβάνουν όλοι εντελώς δωρεάν καθώς συμπεριλαμβάνονται στην τιμή εισόδου!

Επιπλέον, ανοιχτή παραμένει και η μεγάλη Αγορά του "The Christmas Factory" με πρωτότυπα και ευφάνταστα δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα ενώ κανένας δεν πρέπει να παραλείψει να περάσει για μια λαχταριστή λιχουδιά από το Sweet Factory. Γλυκά, γλειφιτζούρια, τσουρέκια, κέικ, καραμέλες, απίθανοι ξηροί καρποί, φρούτα και ζαχαρωτά κάνουν την βόλτα μας αξέχαστη.

Για όσους αγαπούν τον χορό και τον πάγο, το παγοδρόμιο του "The Christmas Factory" είναι μοναδικό και ανοιχτό όλη την ημέρα, για απίθανα shows και φιγούρες στον πάγο!


Μέσα στη λάμψη της γιορτής, δεν πρέπει να ξεχνάμε το πιο σημαντικό: να προσφέρουμε αγάπη με ανιδιοτέλεια και μέσα από την καρδιά μας. Αυτές τις ημέρες όλοι ερχόμαστε πιο κοντά, βλέπουμε και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες κάποιων συνανθρώπων μας. Έτσι, το "Τhe Christmas Factory" υποστηρίζει τα Ιδρύματα "Η Παμμακάριστος", "Make a wish" και ​"​Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος​"​ στα οποία έχει παραχωρήσει έναν ειδικό χώρο, δίπλα στο Sweet Factory όπου παρουσιάζουν καλαίσθητα δώρα για όσους θέλουν να βοηθήσουν την δράση τους.

Το "Τhe Christmas Factory" από τις 2 Δεκεμβρίου που έχει ανοίξει τις πύλες έχει χαρίσει χαμόγελα, δώρα και πολλές όμορφες στιγμές σε όσους το έχουν επισκεφθεί. Για λίγες ημέρες ακόμα θα συνεχίσει να το κάνει και θα δίνει το πιο χαρμόσυνο μήνυμα για τη νέα χρονιά και τα πιο ανεκτίμητα δώρα: ελπίδα, χαρά, χαμόγελο, γιορτή, αγάπη, παιχνίδι, φιλία, τύχη!

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε παρέα τις 4 πρώτες ημέρες του χρόνου και να κάνουμε ευχές για... μια μαγική νέα χρονιά!

Σάββατο 31/12
12:00 «Πήτερ Παν», θέατρο μαριονέτας Γκότση
13:30 «Τα Καλικαντζαράκια σε περιπέτειες», Δελφινάκια – θεατρική παράσταση
14:30 «Τα καλικαντζαράκια πάνε διακοπές», Δελφινάκια – θεατρική παράσταση
16:00 Νεανική Χορωδία Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης, Διδασκαλία – Διεύθυνση: Κατερίνα Βασιλικού, Πιάνο: Μιχάλης Χανός
 
Κυριακή 1/1
12:00 «Τα καλικαντζαράκια πάνε διακοπές», Δελφινάκια – θεατρική παράσταση
13:00 «Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες του Παπαδιαμάντη», θεατρική αφήγηση - Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν
14:30 «Τα Καλικαντζαράκια σε περιπέτειες», Δελφινάκια – θεατρική παράσταση
15:30 «Τα τρία γουρουνάκια», μιούζικαλ με κούκλες – κουκλοθέατρο Ιρίνα Μπόικο
17:00 «Η Πρωτοχρονιά του Καραγκιόζη», θέατρο σκιών Άθως Δανέλλης
20.00   Φαναράκια Ευχών
 
Δευτέρα 2/1
12:00 «Τα Καλικαντζαράκια σε περιπέτειες», Δελφινάκια – θεατρική παράσταση
14:00 Μάγος Dio
15:30 «Τα Κάλαντα του Καραγκιόζη», θέατρο σκιών Σπυρόπουλου
17:00 Athens Boogie-Χορευτικό πάρτυ Rock ‘n’ Roll και Swing
Κλήρωση του μεγάλου δώρου.

 

THE CHRISTMAS FACTORY

2 Δεκεμβρίου 2016 - 4 Ιανουαρίου 2017, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

[gallery-716050]