UPDATE #NOW

Η φωτογραφία στο Instagram με τη χελώνα 100 χρονών που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων


Αφροδίτη Σακκά

5 Μαρτίου 2017

dan-blizerian.jpg

Η συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβηκε την Τρίτη, στον λογαριασμό του στα social media, στην οποία ο ίδιος στέκεται δίπλα στην κοπέλα με το μαγιό που φαίνεται να έχει ανέβει πάνω στο κέλυφος μιας τεράστιας χελώνας από τα Galapagos, ηλικίας 100 χρονών, στο νησί Sir Richard Branson's Necker.

 

600 lb, 100 yr old Galapagos tortoise, what an awesome animal

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Ο Dan Bilzerian είναι γνωστός για τις σοκαριστικές και εκκεντρικές φωτογραφίες που ανεβάζει στον λογαριασμό του, αλλά πολλοί ένιωσαν πως αυτή τη φορά το παράκανε -και δίκαια.

Το World Wildlife Fund απαριθμεί τα ζώα ως 'ευαίσθητα' και το νησί κάνει πολλές προσπάθειες για την προστασία τους. Επίσης, πολλά από τα σχόλια αναφέρουν πως τα Galapagos National Parks ζητούν στους επισκέπτες να μην αγγίζουν και να μην ενοχλούν τα συγκεκριμένα ζώα. Κάποια άλλα είναι σχετικά πιο θυμωμένα. Ένας χρήστης έγραψε: "Αηδιαστικό! Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου! Καθόλου μυαλό!"

Ο Bilzerian έγινε γνωστός για το πόσο εκθειάζει το έκλυτο lifestyle του playboy. O ίδιος περιγράφει τον εαυτό του -εκτός από 'Βασιλιάς του Instagram'- ως 'κάτοχος λογαριασμού πίστεως' και είναι Αμερικάνος, μέρος της υψηλής κοινωνίας και επαγγελματίας παίκτης poker.

 

America is rioting in the streets over the election, in other news, weed is now legal in Nevada

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on