UPDATE #NOW

Η Disney προβάλλει για πρώτη φορά ομοφυλοφιλικό φιλί και είναι πολύ σημαντική στιγμή


Αφροδίτη Σακκά

7 Μαρτίου 2017

show-property-starvstheforcesofevil-new-nr-f7d81125.jpeg

Ο τίτλος του επεισοδίου ήταν “Απλά Φίλοι” και περιλάμβανε τους χαρακτήρες, Star, Marco και Jackie, οι οποίοι πηγαίνουν σε μία συναυλία ενός boy band και στης οποίας το κοινό φαίνεται να είναι όλοι αγκαλιασμένοι και να φιλιούνται με το άλλο τους μισό, συμπεριλαμβανομένων ζευγαριών του ίδιου φύλου. Ένα ζευγάρι ανδρών φαίνεται να φιλιέται στην αρχή και μετά φαίνονται και δύο ακόμα ζευγάρια γυναικών.

Δυστυχώς, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως βρέθηκαν άνθρωποι που κακολόγησαν το κανάλι της Disney για την σκηνή με τα ομοφυλοφιλικά ζευγάρια. Το συντηρητικό group, One Million Moms,έγραψε: “Aυτό είναι το τελευταίο μέρος που οι γονείς θα περίμεναν τα παιδιά τους να αντιμετωπίσουν περιεχόμενο που αφορά σεξουαλική προτίμηση. Θέματα τέτοιας φύσεως εισάγονται πολύ νωρίς και πολύ σύντομα και γίνεται υπερβολικά σύνηθες και αχρείαστο.”

Ωστόσο, -ευτυχώς- δεν ανταποκρίθηκαν όλοι οι θεατές με τον ίδιο τρόπο. Κάποιοι επαίνεσαν την Disney για αυτή τη σημαντική κίνηση, ενώ κάποιοι πιο παλιοί θεατές cartoon ανέφεραν πως τα Looney Tunes και συγκεκριμένα ο Bugs Bunny, υπήρξε πολύ πιο μπροστά από την Disney, όσον αφορά τα ομοφυλοφιλικά φιλιά.

Δείτε τo video της σκηνής παρακάτω.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα