UPDATE #NOW

Καλύτερο Site Μόδας και Ομορφιάς το jenny.gr


26 Μαΐου 2017

image1.JPG

Το βραβείο παρέλαβαν η Τζένη Μπαλατσινού, CEO της Koolworks Α.Ε. και η ομάδα της. Η Tζένη Μπαλατσινού τόνισε πως το συστατικό της επιτυχίας του jenny.gr είναι η ομαδικότητα και η βαθιά μας πεποίθηση πως η ομορφιά και το στιλ βρίσκονται παντού γύρω μας.

Η δεύτερη διάκριση αφορά την πρωτότυπη και πολύ επιτυχημένη video-στήλη μας με συνεντεύξεις επωνύμων, True Stories, για την οποία το jenny.gr βραβεύτηκε με Bronze Award στην κατηγορία Best Only Web/Mobile Video Series.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανες για τη βράβευση του Jenny.gr στα Dime Awards '17 και συνεχίζουμε πάντα με σκοπό την ικανοποίηση των αναγνωστριών μας και των αναγκών της αγοράς.

Η Τελετή Απονομής πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, παρουσία εκπροσώπων των digital media και υψηλοβάθμων στελεχών του διαδικτυακού τύπου. Βραβευτήκαμε, χειροκροτηθήκαμε αλλά και χειροκροτήσαμε τις προσπάθειες, τις πρωτοβουλίες και τα έργα όλων.

Υ.Γ. Τα βραβεία ανήκουν στις ομάδες που, όποιες και εάν είναι οι συνθήκες, όποια και εάν είναι η διαδρομή, έχουν δουλέψει και δουλεύουν καθημερινά με υπευθυνότητα και όραμα. Πρωτίστως όμως, ανήκουν σε όλους εσάς που μας στηρίζετε και μας δείχνετε την αγάπη σας καθημερινά. Συγχαρητήρια!