UPDATE #NOW

Το φιλί που έκανε όλο το ίντερνετ να δακρύσει


MMEINTANI

25 Ιουλίου 2017

laura.jpg

Η δασκάλα pilates από τη Βόρεια Καρολίνα έχει γίνει viral χάρη σε ένα βίντεο που ανέβασε στο account της στο Instagram, με την ίδια και τον σύζυγό της να ανταλλάσσουν ένα φιλί. Αυτό που κάνει την κατάσταση ιδιαίτερη είναι το γεγονός πως ο σύζυγός της, κατάφερε να επιζήσει από ένα τροχαίο ατύχημα τον περασμένο Μάρτιο, με τους γιατρούς να του δίνουν ελάχιστες πιθανότητες για να ζήσει.

Ο άτυχος άντρας έπεσε σε κώμα για δύο μήνες με ιδιαίτερα σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες ήταν πιθανό να καταστήσουν αδύνατο να μιλήσει ή να περπατήσει ξανά – πόσω μάλλον να μπορεί να σηκωθεί για να δώσει ένα φιλί στη γυναίκα του.

Μήνες μετά το ατύχημα όμως, μπορεί και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη όπως επίσης μπορεί και να τρώει κανονικά, χωρίς να χρειάζεται τη βοήθεια ορού. Οι φυσιοθεραπείες για να μπορέσει να περπατήσει και πάλι είναι καθημερινές και στο πλαίσιο μίας από αυτές, ήταν που σηκώθηκε και κατάφερε να φιλήσει τη γυναίκα του.

 

Τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, το εν λόγω βίντεο έχει πάνω από 3 εκ. προβολές, με τους followers του ζευγαριού να αφήνουν σχόλια ασταμάτητα, λέγοντάς τους πόσο τους έχει επηρεάσει όλο αυτό.

«Τόσο όμορφη στιγμή, με πιάνουν δάκρυα όταν βλέπω τέτοια θέληση και τόση αγάπη χωρίς περιορισμούς» έγραψε ένας follower ενώ πολλοί είναι εκείνοι που προσεύχονται ώστε να γίνει καλά ο John και στέλνουν ευλογίες στη συγκεκριμένη οικογένεια.

Δεν είναι λίγοι άλλωστε και εκείνοι που ενημέρωσαν πως το συγκεκριμένο βίντεο τους έδωσε ελπίδες σχετικά με παρόμοιες καταστάσεις που μπορεί να περνούν και οι ίδιοι.

«Από όταν συνέβη το ατύχημα δεν είχαμε τη δυνατότητα να σταθούμε όρθιοι και να αγκαλιάσουμε ο ένας τον άλλον αλλά με το που κατάφερε να σηκωθεί, ξεκίνησε να με φιλάει στον λαιμό. Ανατρίχιασα που μπορούσε να με φιλάει, δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημασία έχει αυτό μέχρι να κινδυνέψεις να το χάσεις για πάντα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα