UPDATE #NOW

H διάσωση σκύλων από τον τυφώνα Harvey στο Texas είναι ό,τι πιο δυνατό θα δείτε σήμερα


Αφροδίτη Σακκά

30 Αυγούστου 2017

pet-rescue.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Νέα Υόρκη απαγορεύει τα σκυλιά στο μετρό και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό

Με την πρόβλεψη να είναι ακόμα περισσότερη βροχή τις επόμενες ημέρες, ακτιβιστές και πρακτορεία έβαλαν τα δυνατά τους την Τρίτη να διασώσουν όσα περισσότερα σκυλιά ήταν ακόμα παγιδευμένα στην πλυμμήρα, αφού τα καταφύγια ζώων έχουν γεμίσει.

Μέλη του Humane Society έσωσαν τρία σκυλιά από ένα σπίτι στο Dickinson του Texas την Τρίτη, όταν το νερό είχε φτάσει στο ύψος του στέρνου, όπως δήλωσε η Deputy Director of Operations, Wendy Merling. Τα ζώα, ωστόσο, που έμειναν δεμένα και εγκαταλείφθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους είναι ακόμα πολλά και οι προσπάθειες να σωθούν πριν πνιγούν γίνονται ασταμάτητα τις τελευταίες 24 ώρες. Mε σκοπό να βρεθεί περισσότερος χώρος για τα ζώα που βρέθηκαν σε ανάγκη μετά τον τυφώνα, το Humane Society προσπαθεί να συνεργαστεί και με άλλους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς από κοντινές πολιτείες, αφού μάλιστα τα περισσότερα δεν έχουν αναζητηθεί από τους ιδιοκτήτες τους.

Η προσπάθεια να διασωθούν πολλοί σκύλοι και γάτες που βρέθηκαν στη μέση της καταστροφής και δεν έχουν καταφέρει να επανασυνδεθούν με τους ιδιοκτήτες τους ή κανείς δεν τα έχει αναζητήσει, είναι συλλογική και ιδιαίτερα συγκινητική. Δείτε μερικές από τις πιο όμορφες φωτογραφίες.

[gallery-717372]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα