UPDATE #NOW

Τι αρέσει στη Μέρκελ να τρώει;


15 Σεπτεμβρίου 2017

angela.jpg

Μια διαφορετική καγκελάριο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το βράδυ της Πέμπτης οι γερμανοί τηλεθεατές καθώς η αρχηγός των Χριστιανοδημοκρατών, στάθηκε για 90 λεπτά στο πόντιουμ της προεκλογικής εκπομπής του δεύτερου καναλιού της  ZDF «Καθαρά λόγια, κυρία Μέρκελ!» -μια ημέρα μετά την αντίστοιχη εκπομπή «Καθαρά λόγια, κ. Σουλτς!»– και απάντηση σε ερωτήσεις πολιτών.

Δέκα ημέρες προτού οι Γερμανοί σπεύσουν στις κάλπες, η Μέρκελ φορώντας το κλασικό της ροζ-μοβ σακάκι και το μαύρο παντελόνι, έδωσε απαντήσεις σε καίριες ερωτήσεις για την οικονομία, το Προσφυγικό, τα εργασιακά. Αλλά η παρουσία της γερμανίδας καγκελαρίου στο στούντιο ήταν μια ευκαιρία για να δεχτεί και πιο προσωπικές ερωτήσεις. Ακόμη και για το αν της αρέσει η σοκολάτα, αν συμφωνεί με την αποποινικοποίηση της κάνναβης ή για το αν σκοπεύει να συνεχίσει να φοράει αυτά τα κοστούμια όταν επιτέλους συνταξιοδοτηθεί – εφόσον κερδίσει στις εκλογές, η Μέρκελ θα μετράει το 2021, 16 ολόκληρα χρόνια στην καγκελαρία.

«Οταν αποχωρήσω από την πολιτική θα φοράω περισσότερο τζιν παντελόνια» απάντησε. «Πιο σπάνια όμως φούστες». Οντως είναι ούτως ή άλλως σπάνιες οι φορές που έχουμε δει την καγκελάριο με φόρεμα.

Οσο για τις γευστικές της προτιμήσεις διαβάστε εδώ