AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE #NOW

Αυτή είναι η πόλη της Ευρώπης με το λιγότερο άγχος στον κόσμο


Αφροδίτη Σακκά

24 Σεπτεμβρίου 2017

stuttgart-291631-960-720.jpg

Διαβάστε εδώ: Και όμως πλέον μπορείς να δεις μέσα στα σπίτια των άλλων ανθρώπων

Πώς ακριβώς η Στουτγκάρδη, που είναι η γενέτειρα όχι μίας, όχι δύο, αλλά τριών εταιρειών πολυτελών αυτοκινήτων, κατάφερε να βγει πρώτη στη λίστα; Πολύ πράσινο, καλή ψυχική υγεία και ισχυρή οικογενειακή αγοραστική δύναμη (η οικονομία είναι καλή, με λίγα λόγια).

Ένας παράγοντας που δεν περιλήφθηκε στο επίσημο chart είναι το κρασί. Η Στουτγκάρδη βρίσκεται στη μέση του wine district της Γερμανίας και έχει αμπελώνες πολύ κοντά στην πόλη. Άλλωστε, τι μπορεί να ισοσταθμίσει τον κακό καιρό -την κατηγορία στην οποία βρίσκεται χαμηλά σε σκορ η Στουτκάρδη- εκτός από το καλό κρασί; Επίσης, τι άλλο θα μπορούσε να γεμίσει το κενό στην-καλύτερη-μέτριων δημόσιων συγκοινωνιών; Κι άλλο κρασί. Αλλά και μπύρα -έχουν πολύ κι από αυτό!

Στην ίδια λίστα βρίσκονται κι άλλες πόλεις της Γερμανίας, όπως το Aνόβερο, το Μόναχο και το Αμβούργο. Η Γερμανία έχει τη δυνατότερη οικονομία στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, οπότε βγάζει νόημα όλες αυτές οι πόλεις να βρίσκονται στην ίδια λίστα. Άλλωστε, όταν η οικονομία είναι τόσο δυνατή, υπάρχουν αρκετά χρήματα για περισσότερο κρασί!

 

Gallery: Δείτε ακόμη την πρώτη εικόνα που εμφανίζεται στο Google όταν ψάχνεις μία πόλη

[gallery-717029]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα